Toimitusehdot

Yleistä

Kun olet ostanut lippuja Liveto.fi:stä, tarkista aina oston yhteydessä lipun ja tapahtuman tiedot. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta jälkikäteen. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta tai muutoksista ohjelmassa sekä ALV:sta kuten laissa määrätään.

Maksetut liput lähtevät automaattisesti oston jälkeen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiviesti sisältää kuitin, jonka liitteenä liput ovat PDF-tiedostona. Liput voi näyttää tapahtumapaikalla älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena. 

Tämän lisäksi saat Paytraililta maksuvahvistuksen. Maksuvahvistus ei ole pääsylippu tapahtumaan. Liveto ei postita erikseen pääsylippuja. 

Liveton rooli on

toimia vain ja ainoastaan tapahtumien lipunvälittäjänä. Liveto tai tilaisuuden järjestäjä eivät korvaa kadonneita pääsylippuja. Mikäli asiakas kadottaa oman pääsylippunsa, voi hän ilmoittaa tästä asiakaspalveluun ja lippu voidaan tapauskohtaisen harkinnan mukaisesti tulostaa uudestaan siten, että alkuperäinen lippu mitätöidään. Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Liveto.fi nettisivuilta. Livetolla ei ole varausjärjestelmää tapahtumien ennakkolippuihin.

Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa asiakkaan maksamaa palvelumaksua ei palauteta. Liveto tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sähköpostitse niitä asiakkaita, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipun oston yhteydessä. Peruuntuneiden tapahtumien informoinnista vastaa kuitenkin ensisijaisesti tapahtumien järjestäjät.

Lippujen hinnat

Verkkokaupassa näkyvä lipun hinta on se, jonka kassalla lopulta maksat. Lippumme eivät sisällä mitään turhia kuluja vaan ainoastaan palvelumaksut kattamaan maksuliikenteen ja leivän Liveton työntekijöiden pöydässä. Palvelumaksut on hinnoiteltu yksinkertaisesti ja reilusti.

Palvelumaksut

Lipun hinta 1,00-19,99 €  + palvelumaksu 1,50 €

Lipun hinta 20,00 € ja yli  + palvelumaksu 2,50 €

Toimituskuluja Liveto ei harrasta.

Erikoisliput ja ostorajoitukset

Mikäli tapahtumaan on saatavilla erityishintaisia lippuja (kuten eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Tilaukset ovat voimassa vain annettuun eräpäivään saakka. Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Liveton erillistä lupaa. Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on Livetolla oikeus peruuttaa myynti ja mitätöidä ostorajoituksen ylittävät liput tilauksesta.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi tai soita 029-1800280.