Anna lahjaksi messuelämys. Messukeskuksen lahjaliput ja -tuotteet yrityksille Pomppulinna Messumattokassi

Messukeskuksen messulippu v. 2017 meille uteliaille!

Anna lahjaksi talon täydeltä elämyksiä! Messukeskuksen messulippu sopii jokaiseen makuun. Messulippu käy kaikkiin Messukeskuksen vuoden 2017 yleisömessuihin, joista lahjan saaja voi itse valita mieluisensa. Messulippu on helppo tapa  sekä henkilöstön palkitsemiseen että  asiakkaiden ja sidosryhmien muistamiseen. Vuoden 2017 messulippu tulee myyntiin 14.11.

Lahjalipun hinta on 8,19 € / kpl (+alv 10 %) + toimitusmaksu

PomppulinnaTaivas -tapahtuma Messukeskuksessa 26.12.2016 - 8.1.2017. Anna lahjaksi perhelippu.

Hyvillä pompuilla uuteen vuoteen. Suomen suurin sisähuvipuisto PomppulinnaTaivas tarjoaa monenlaista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Perhelippu sisältää kaksi aikuista ja saman perheen 3 alle 18-vuotiasta lasta. Huom. Messukeskuksen tapahtuman aikana ilmainen pysäköinti. Lue lisää: pomppulinnataivas.fi

Perhelipun hinta on 36,36 € / kpl (+alv 10 %) + toimitusmaksu

Messumattokassi - ekologinen desingtuote.

Käytetty messumatto on saanut uuden elämän kauniina kassina. Muotoilija Yuan Longin käsissä syntyi trendikäs tuote, jossa ekologisuus yhdistyi käytännöllisyyteen. Kassi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ympäristöä vastuullisesti kunnioittaen. Väri: vaalea harmaa. (mitat leveys 30cm, korkeus 40cm, hihnat 60cm).

Kassin hinta on 18,47 € (+ alv 24 %) + toimitusmaksu. Kassien toimitukset alkavat viikolla 48 (myynnissä on rajoitettu erä).

 

Tilatut liput ja tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä joko luottokortilla (Visa/Mastercard) tai verkkopankissa. Toimitusmaksu on 10 €/tilaus. Tilatut tuotteet toimitetaan noin viiden työpäivän kuluessa. Hinnat ovat voimassa 31.5.2017 saakka.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Messukeskuksen asiakaspalveluun:

asiakaspalvelu@messukeskus.com

puh. 040 450 3250

Tilaa nyt ja ilahduta!