Upotettava tapahtumakauppa = Dropshop


Kantavana ajatuksena tapahtuman myynnissä meillä on se, että lippujen ostamisen tulisi olla niin helppoa ja impulsiivista kuin mahdollista. Tästä johtuen tapahtuman lipunmyynnin tulisi tapahtua tapahtuman omassa kanavassa. DropShop mahdollistaa lippukaupan tuomisen tapahtuman omille kotisivuille poissulkematta kuitenkaan perinteisen lipunmyyntikumppanin kanavaa ja tukea. Omakanavamyynnin standardi on DropShop.

 

Ajatus upotuskaupan takana

Mielestämme perinteinen lippujen ostaminen ulkoisen lipunmyyjän palvelusta on turhan monivaiheista ja hidasta. Tämän lisäksi koemme, että tarve mainostaa jotain muuta kuin tapahtuman omaa kanavaa on järjestäjälle turhaa. Kaikki olennainen tieto tapahtumasta sekä ”pöhinä” kuitenkin löytyvät tapahtuman omilta nettisivuilta.

Upotuskaupan hyödyt ovat kiteytetysti:

  1. Markkinoit myyntikanavana tapahtumasi omaa www-sivustoa
  2. Asiakkaat pysyvät tapahtuman omassa myyntikanavassa eikä heitä tarvitse ohjata muualle
  3. Ostoprosessi nopeutuu, koska siinä on vähemmän klikkauksia ja välivaiheita
  4. Asiakaskokemus paranee – helppo ja nopea ostaminen lisäävät tapahtuman myyntiä

Tiesitkö, että jokainen ylimääräinen klikkaus ostoprosessissa tiputtaa 10-15% ostajista matkalla?

 

Tällainen on DropShop

Upotuskauppa siis mahdollistaa helpon ostamisen suoraan tapahtuman omasta kanavasta. Lukuisat asiakkaamme ovat ottaneet omakanava-ajattelun ja DropShopin käyttöönsä ja nähneet sen tuomat edut. Voit nähdä DropShop-ratkaisumme käytössä muun muassa asiakkaillamme JJK:lla, Kuopion Henry’s Pubilla sekä John Smith ja Laukaan Satama -festareilla. (Käy vilkaisemassa, miten komeita upotuskauppoja heidän sivuillaan on!)

Oletuksena DropShop on punainen, koska se on Liveton väri ja haluamme herättää sillä huomiota. Osa asiakkaistamme on omalla ammattitaidollaan saanut muokattua DropShopin ilmettä heidän tapahtumasivuilleen sopivaksi. Jatkossa pyrimme lisäämään DropShopin kustomointimahdollisuuksia niin, että sen muokkaaminen olisi mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

dropshop

Aki Teiskosen kotisivujen DropShop on kustomoitu teemaan sopivaksi.

Kuka voi käyttää DropShopia?

DropShopin voi ottaa käyttöönsä kuka vain Liveton asiakas, jonka tapahtumalta löytyy omat nettisivut. Upotus on helppoa ja se vaatii käytännössä vain yhden skriptin asentamisen nettisivuille.

Teimme yhteistyössä JJK:n kanssa havainnollistavan videon DropShopin hyödyistä ja siitä kuinka se toimii. Me haluamme jakaa ilosanomaa DropShopista niin monen asiakkaan kanssa kuin mahdollista. Ota meihin yhteyttä, niin upotetaan lippukauppa sinunkin kotisivuillesi!

 

 

Oliko jutusta sinulle apua? Vinkkaa siitä muillekkin !

Hae sivustolta