Konserttisalit


Konserttisalit

Tästä listauksesta löydät paikkakunnittain kaikki Suomen konserttisaleiksi lukeutuvat venuet.

Pääkaupunkiseutu

 

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Tapiolasali on 696/773-paikkainen konserttisali, joka sopii kulttuuritilaisuuksien lisäksi esim.yritysjuhlien, yhtiökokousten, seminaarien, kongressien ja muiden suurten yleisötilaisuuksien pitopaikaksi.

http://www.espoo.fi/kulttuurikeskus

 

Finlandia-talo

Finlandia-talo tarjoaa sekä konsertteihin että muihinkin tapahtumiin soveltuvia tiloja.

https://www.finlandiatalo.fi/fi

 

Gloria

Gloria-salin pyöreät ja kaarevat muodot tarjoavat hyvät puitteet eri tilaisuuksille. Salissa on siirrettävä katsomo, joka mahdollistaa tilan monipuolisen käytön.

http://gloria.munstadi.fi

 

Kaapelitehdas

Kaapelitehtaalla on kuusi lyhytaikaisesti vuokrattavaa tapahtuma-, esitys- ja näyttelytilaa: Merikaapelihalli, Pannuhalli, Pannuhallin kellari, Puristamo, Valssaamo ja Turbiinisali.

https://www.kaapelitehdas.fi

 

Kerava-sali

 

http://www.keravasali.fi

Konservatorio

Tyylikäs ja tunnelmallinen konserttisali on suosittu klassisten konserttien ja oopperoiden esityspaikka. Suorakaiteen muotoinen sali on akustiikaltaan yksi pääkaupunkiseudun parhaista. Siellä voidaan järjestää musiikkitilaisuuksien lisäksi seminaareja ja kokouksia. Konserttisalin lisäksi löytyy pienempi kamarimusiikkisali, joka soveltuu pienimuotoisille esityksille ja tapahtumille.

https://www.konservatorio.fi

 

Kulttuuritalo

Talossa on kaiken kaikkiaan 13 erilaista tilaa, jotka soveltuvat erilaisille tapahtumatuotannoille, kokouksille ja juhlille. Kulttuuritalo sijaitsee Helsingin Kalliossa

https://www.kulttuuritalo.fi

 

Helsingin Messukeskus

Messukeskus tarjoaa  messu- ja seminaaritilojen lisäksi  konsertteihin soveltuvan laskevan katsomon Amfi-salin jopa 4 400 kuulijalle.

https://www.messukeskus.com

 

Monitoimikeskus LUMO

LUMO on monitoimikeskus, jossa on 325 ihmisen LUMOsalin lisäksi vuokrattavissa Liikuntahalli jopa 1000 ihmisen tapahtumaan sekä useita erikokoisia kokous- ja neuvottelutiloja.

http://www.vantaa.fi/vapaa-aika/kulttuuri/monitoimikeskus_lumo

 

Musiikkitalo

Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.

https://www.musiikkitalo.fi/fi

 

Myyrmäen urheilupuisto, Energia-Areena

Energia Areena on valittu Vuoden liikuntapaikaksi, lisäksi lukuisat yritys-, kulttuuri-, messu-, ja konserttitapahtumat ovat nostaneet Energia Areenan erittäin halutuksi tapahtumafoorumiksi. Katsomokapasiteetti on muokattavissa tarpeen mukaan. Täysin katsomoin varustetun Energia Areenan katsomokapasiteetti on 3500 paikkaa, joista istumapaikkoja on 2600.

http://www.mup.fi/energia-areena/

 

Sellosali

Sellosalissa on nouseva katsomo, jossa on 395 kiinteää paikkaa ja 351 paikkaa, mikäli orkesteritila näyttämön edustalla halutaan käyttöön.

http://www.sellosali.fi/fi-FI

 

Suvilahti, Kattilahalli

Kulttuurihistoriallisesti arvokas tuhannen neliön kirkkomainen sali on huimaavan korkea ja sopii monenlaisille tapahtumille seminaareista konsertteihin.

https://www.suvilahti.fi

 

Lahti

 

Sibeliustalo

Sibeliustalolla on puitteet 20-600 henkilön yleisötilaisuuksiin. Juhlatilojen arkkitehtuuri ja Vesijärven maisemat tekevät Sibeliustalosta ainutkertaisen tapahtumapaikan.

https://www.sibeliustalo.fi

 

Turku

 

Gatorade Center

Gatorade Center tunnetaan ensisijaisesti suurten yleisötapahtumien paikkana, mutta palvelee myös hieman pienempienkin tapahtumien tarpeita. Istumapaikkoja hallin alakatsomossa on 4403, yläkatsomossa 3942 ja lisäksi aitioissa 780 paikkaa.  Tapahtumissa, joissa areenalla on istumapaikat, paikkamäärä voi olla tapahtuman järjestelyistä riippuen enimmillään noin 2000 paikkaa.

Areenatila voidaan jakaa verhoilla ja lava voidaan sijoittaa keskemmälle, jotta tila saadaan sopivaksi pienemmille tapahtumille. Areenatila toimii mainiosti myös 500 hengen tilaisuuksissa, kun käytössä on vain osa permantoa.

 https://turku-areenat.fi/fi/etusivu

 

 

Logomo

Logomo tarjoaa erilaisia tiloja muutaman hengen neuvottelutiloista aina 3 500 hengen yleisötapahtumiin.

http://logomo.fi

 

VPK:n talo

VPK:n talon ydin on kaksikerroksinen, näyttävä juhlasali, johon mahtuu enimmillään 500 henkeä. Talosta löytyy myös hieman pienempi peilisali, johon mahtuu enimmillään 100 henkeä.

https://www.turunvpk.fi

 

Tampere

 

Tampere-talo

Tampere-talon suurin vuokrattava tila Iso sali kattaa paikat jopa 2000 hengelle. Talo tarjoaa myös pienempiä tiloja pienemmille tapahtumille.

https://tampere-talo.fi

Pakkahuone

Tampereen Tullikamari on monipuolinen  tapahtuma-areena kaupungin keskustassa. Rakennus jakautuu kahteen tilaan: Pakkahuoneelle mahtuu parhaimmillaan 1200 ja Klubille 450 vierasta. Konserttien ja muun kulttuurin lisäksi tiloissa järjestetään yritysjuhlia, kokouksia, koulutustilaisuuksia, messuja ja erilaisia yksityistilaisuuksia.

https://tullikamari.net/fi/pakkahuone

Seinäjoki

 

Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamon klubi soveltuu jopa 1000 hengen tapahtumalle.

http://www.rytmikorjaamo.com/talo/

Seinäjoki-sali

Seinäjoki-salin akustiikka luo hyvät puitteet niin konserttien, juhlien kuin seminaarien ja kokoustenkin pitämiseen. Salissa on 410 istumapaikkaa.

http://www.skor.fi/seinajoki-sali

 

Jyväskylä

 

Aalto-sali

Aivan Jyväskylän keskustassa sijaitseva arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema Aalto-Sali soveltuu hyvin pienille/keskisuurille musiikkitapahtumille. Tilaisuuden luonteesta riippuen sali soveltuu 50-500 henkilölle.

http://www.aaltosali.fi

 

Jyväskylän Paviljonki

Jyväskylän Paviljonki tarjoaa hyvät puitteet monenlaisille tapahtumille messuista konsertteihin. Wilhelm-salissa on mahdollista järjestää viihdetapahtuma 600- tai 1200-paikkaisessa salissa.

http://www.jklpaviljonki.fi/fi

 

Kuopio

 

Kuopion Musiikkikeskus

Kuopion Musiikkikeskuksen tasokkaat ja monipuoliset tilat tarjoavat mahdollisuuden hyvin erikokoisten ja –tyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen pienimuotoisista tapahtumista yli 1000 hengen tilaisuuksiin.

https://www.kuopionmusiikkikeskus.fi

 

 

Oliko jutusta sinulle apua? Vinkkaa siitä muillekkin !

Hae sivustolta