Tapahtuman pelikirja


Tervetuloa Tapahtuman Pelikirjaan !

Sivuston tarkoitus on koota kaikki olennainen tapahtumajärjestäjien tarvitsema tieto yksien kansien sisään. Sivustolta löydät tietoa muun muassa lupa-asioista, tapahtumapaikoista sekä kumppaneista joiden palveluita voit hyödyntää omissa tuotannoissasi. Tapahtuman järjestäminen  Suomessa on melko byrokraattista ja ajoittain jopa vaikeata, siksi on olemme halunneet kasata kaikki oljenkorret juuri sinun käyttöösi. Suomi tarvitsee lisää onnistuneita tapahtumia!

Tapahtuman Pelikirja on osa Tapahtumamyyntipalvelu Liveton palvelukonseptia ja pystyt tämän sivuston tilaamaan Ilmaisen 15 minuutin konsultaation sinun tapahtumasi kulmakivien terävöittämiseen – ilman mitään sitoumuksia. Livetolla on aito halu auttaa tapahtumia menestymään.

Antoisia lukuhetkiä Tapahtuman Pelikirjan pariin!

Tapahtuman järjestäminen

Oletko ensikertalainen tapahtuman järjestämisessä? Huoli pois, tältä sivustolta löydät myös runko-ohjeet tapahtumien tuottamiseen, sillä me haluamme auttaa sinua menestymään. Sivuston ohjeet on kasattu vuosien tapahtumajärjestäjäkokemuksen nimissä, jotta sinä voisit välttää pahimmat sudenkuopat joihin tapahtumajärjestäjät useimmiten putoavat. Olemme kasanneet sivustolle lukuisia videoita, joihin sinun kannattaa ehdottomasti tutustua. Tipsit Tuottajille videosarjassa Antti Korhonen haastattelee eri alojen ammattilaisia, joiden ajatukset ovat rahanarvoisia jokaiselle tapahtumajärjestäjälle. Älä siis jätä yhtään jaksoa katsomatta! Löydät sivustolta myös erilaisia tapahtumajärjestäjille suunnattuja oppaita, joissa paneudutaan niin tuotannollisiin kuin myös markkinointi lähtöisiin asioihin.

Pikalinkkejä

 

10 syytä käyttää Livetoa! #livetosuomi

Hae sivustolta