Liveton tarina
bg_liveton_tarina.jpg
Parasta asiakaspalvelua ikinä.

- Timo Lampén / Nordic Fight Expo

MEET THE CASE

SYYPÄÄ SUN HYMYYN?


Loimme Liveton, koska koimme lipunmyynti- ja tapahtumahallintamarkkinoiden kangistuneen kaavoihinsa.
Me haluamme tarjota järjestäjälähtöisesti luodun modernin tapahtumaekosysteemin, jonka avulla järjestäjät pystyvät keskittymään paremmin tuottamiseen ja omaan bisnekseen.


Palvelumme on läpinäkyvä, riskitön ja luotettava - rokkaavaa tyyliä unohtamatta.
Haluamme aidosti auttaa tapahtumia menestymään!

AIKAJANALLA

 

Vaikka olemme alalla vielä melko tuore toimija, niin alle kahdessa vuodessa olemme auttaneet tapahtumanjärjestäjiä tekemään yli miljoona euroa lipunmyyntiä. Olemme keskittäneet kaikki voimavaramme kahteen asiaan: moderniin verkkopalvelualustaan ja vanhaan kunnon asiakaspalveluun. Tiimin vahvuus on tänä aikana kasvanut neljällä huipputyypillä ja lisää on tulossa.

esittelyt_kuva02.jpg
esittely_kuva01.jpg

Haluamme kertoa sinulle joka viikko hyviä uutisia. Uskomme, että jatkuvat pienet parannukset asiakaspalvelussa ja verkkopalvelussa kasvavat vuoden aikana isoksi asiakaskokemukseksi. Vuodelle 2016 olemme asettaneet monta erilaista pientä tavoitetta, joista yksi on saada järjestää asiakastapahtuma ulkomailla. Liveton tarina on vasta alkamassa - toivottavasti saamme sinutkin kokeilemaan meitä mahdollisimman pian. Siis lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja palveluumme!

LIVETON TIIMI
ANTTI KORHONEN

TOIMITUSJOHTAJA

Tapahtumamaailma vei mukanaan 14 vuotta sitten ja samalla tiellä edelleen. Olen kokenut tapahtumajärjestäjä, joka tietää mitä onnistunut tapahtuma vaatii. Nautin musiikista, hyvin toimivista digitaalisista palveluista sekä myynnistä. Motto: Get Shit Done!

antti.korhonen@liveto.fi 040 149 0299ROSA JOKINEN

ASIAKASPALVELU

Opiskelen JAMKilla liiketaloutta kolmatta vuotta, pääpainona vähittäiskauppa ja digitaalinen liiketoiminta. Olen parhaimmillani ihmisten parissa toimiessani, joten tätä pyrin hyödyntämään Livetolla työskennellessäni tehdäksemme lippujen ostamisesta helpointa ja vaivattominta ikinä. Vastaan myös Liveton uutiskirjeistä.

rosa.jokinen@liveto.fi 044 043 1777SUVI MÄLKÖNEN

ASIAKASPALVELU

Olen Suvi Mälkönen, Liveton jengin kesken Mäläköne, musiikista ja keikoista jo pienestä pitäen kiinnostunut nuori nainen. Liveton remmiin hyppäsin mukaan harjoittelun kautta ja nyt hoidankin sekä asiakaspalvelua että sosiaalista mediaa. Näiden lisäksi häärin toimistolla ja vastaan esimerkiksi tilityksistä.

suvi.malkonen@liveto.fi 045 634 9960SINÄ SIINÄ

TBA

Haluatko osaksi Liveton rokkistarajengiä? Laita siis heti hakemusta sisään ja kerro mitä sinä haluaisit tuoda joukkoomme!TEEMU MALINEN

HALLITUKSEN PJ

Erikoisalaani on digitaalinen liiketoiminta. Haluan varmistaa, että Liveto on verkossakin yhtä makea juttu kuin kasvokkain palvelutilanteissa. Yli 16 vuoden moniyrittäjyys antaa myös perspektiiviä kaikenlaisten kasvuongelmien ratkaisuun.SAMI SAVISALO

HALLITUKSEN JÄSEN

Vahvistan Liveton entisestäänkin kovaa tiimiä osaamisellani juridiikasta ja yleisestä palvelukehittämisestä.