Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Päivämäärä: 02.11.2018 22:00

Tapahtuma päättyy: 03.11.2018 05:00

Tapahtumapaikka: Henry´s Pub, Kuopio, Suomi

2.11.2018 TIMO RAUTIAINEN & TRIO NISKALAUKAUS @ Henry's pub KuopioLIPUT 20€ (ennakkoon) / 23€ (ovelta)OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan.

Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta. Vuonna 2002 yhtye palkittiin peräti neljällä Emma-palkinnolla (Vuoden pop/rock-albumi, Vuoden albumi, Vuoden biisi sekä Vuoden yhtye). Joulukuussa 2004 yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle, kunnes noin kaksi vuotta myöhemmin kertoi uransa päättyneen lopullisesti.

Nyt – vuonna 2017 – yhtye on tehnyt näyttävän paluun!

Yhtyeen keulahahmo Timo Rautiainen kertoi Soundille helmikuussa 2017 seuraavanlaisesti: ”Olen tehnyt 2000-luvun puolivälin jälkeen vaikka mitä: soolo- ja bändilevyjä, kaikenlaisia keikkoja, tv-sarjoja ja kesäteatteria. Olen myös opiskellut Kaustisella kansanmusiikkia. Toisin sanoen olen saanut tehdä kaikkia niitä asioita, joista haaveilin Niskalaukauksen loppuaikoina. Sitten kun häärii yli kymmenen vuotta kaiken muun parissa, saattaa se menneisyyskin näyttäytyä vähän erilaisena. Tulin jossakin vaiheessa miettineeksi, että mitä hyötyä luupäisestä ehdottomuudesta lopulta on. Että olenko tyytyväinen itseeni jos korisen vielä kuolinvuoteellakin, että eipähän tultu takaisin. Miksi minä välittäisin kasvojen menettämisestä? Että olette oikeassa, toitotin silloin monessa lehdessä, että tätä bändiä ei enää nähdä missään. Nyt se kuitenkin nähdään ja minut saa ihan vapaasti ristiinnnaulita.”

Kokoonpano julkaisi paluusinglensä Pitkän kaavan mukaan 23.2.2017. Kesäkuussa ilmestyi toinen single-lohkaisu, Suomi sata vuotta. Kummastakin kappaleesta on tehty musiikkivideo! Lokakuussa 2017 julkaistiin kolmas maistiainen tulevalta levyltä, Isä ei jätä -single. 3.11.2017 julkaistiin Lauluja Suomesta -paluualbumi! Musiikin julkaisee Sakara Records.

Ensimmäinen keikka nähtiin 30.6.2017 Seinäjoen Provinssissa, ja viime kesän aikana yhtye teki yhteensä kahdeksan festivaalikeikkaa maamme suurimmilla rock-festareilla. Syksystä 2017 alkaen yhtye on jatkanut keikkailemistaan laajan albumikiertueen merkeissä ja nähtiin tänäkin kesänä maamme suurimmilla rockfestareilla!

 Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!