Skidit Festarit -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Skidit Festarit

Päivämäärä: 29.07.2017 10:00

Tapahtuma päättyy: 29.07.2017 15:00

Skidit Festarit 2017

29.7. 2017 klo 10-15

Sörnäisten Kaikupiha, Helsinki

 

Tuoretta lastenmusiikkia, huoletonta meininkiä ja hyvää ruokaa ainutlaatuisessa festariympäristössä keskellä kaupunkia. Koko perheen kesäinen kaupunkiseikkailu.

Päälava

Juontaa vatsastapuhuja Sari Aalto ja Simpanssi Anssi

10:30 Aamudisko Dj Magicin kanssa

11:15 Puluboin ja Ponin lauluja

12:00 Lasten Open Stage

13:00 Sisidisko: Vuokko Hovatta ja Kalle Chydenius & band

14:00 Babytron: Vilunki 3000 ja Super Janne feat. Lieminen

Kuudes Linja

11:00 Pukinmäen Taidekoulut esittää osia esityksestä Ihmemaa Poks

13:00-15:00 Cirko-Valomatka (työpaja)

Kaiku

12:15 Lapsijooga 4-6 -vuotiaat

13:00 Lapsijooga 4-6 -vuotiaat

13:30 Lapsijooga 5-9 -vuotiaat

Kammari

12:00-14:00 Aistisuihku

StepUp School (Kaikukatu 4 A, 6 krs.)

11.00 Tanssitunti

12.00 Tanssitunti

13.00 Tanssitunti

VATSASTAPUHUJA SARI AALTO

Tänä kesänä Skidit Festarit juontaa Talent Suomesta tuttu Sari Aalto, joka on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja. Sarin ei kuitenkaan tarvitse nousta lavalle yksin, sillä hän tuo mukanaan kaverinsa Simpanssi Anssin.

SKIDIT DISKO

Festariohjelmassa myös supersuosittu koko perheen tanssitapahtuma Skidit Disko. Skidit Diskon koti on Kuudennella Linjalla mutta kesän kunniaksi se toteutetaan Skidit Festareiden päälavalla. Levyjä pyörittää DJ Magic eli Taika Mannila, joka on tuttu mm.D.R.E.A.M dj-duosta ja Bassoradion samannimisestä radio-ohjelmasta. Huippu Dj, saippuakuplat ja hassut diskoleikit saavat pienet ja isommatkin tanssitöppöset vipattamaan.

PULUBOIN JA PONIN LAULUJA

Hakaniemen toripulu nimeltänsä Puluboi lennättää siis kuulijansa musiikkimatkalle keskelle torihulinaa. Tapaamme hänen ystävänsä Minimillan ja Ponin. Saamme myös kuulla karkumatkasta, perheistä, ja siitä mitä tapahtuu jos joutuu keräämään liikaa roskia. Luvassa vähän ÄLLIÄ ja paljon LAKKAUTTA! Ja huljaa LOKKIA!!!

Jani Karvinen – Puluboi, laulu

Helena Haaparanta – Poni, laulu

Maija Ruuskanen – Minimilla, pianot, laulu

Jaakko Kämäräinen – bassot, laulu

Tomi “Varre” Vartiainen – kitarat, laulu

Markus Malin – rummut, lyömäsoittimet

LASTEN OPEN STAGE

ALEX - Nuori muusikonalku tekee itse biisinsä.

DiRa on itä-helsinkiläinen duo, joka innostui biisien kirjoittelusta RIMLAB-biisipajoissa. Nuoresta iästä huolimatta tytöt ovat kirjoitelleet tarttuvia englannin kielisiä biisejään jo usean vuoden ajan. Open Stagella heidän biiseistään kuullaan tyttöjen itse säveltämä ja sanoittama ehdoton hyväntuulen biisi : "Like a spring".

SISIDISKO

Skidit festarit tarjoaa musiikkia, jota ei muualla kuule. Laulaja ja näyttelijä, Ultra Bra-yhtyeestä tunnettu Vuokko Hovatta, sekä muusikko ja tuottaja Kalle Chydenius tuovat ensimmäistä kertaa festariyleisön eteen uunituoreen kokoonpanonsa Sisidiskon. Suomen huippumuusikoista koostuva Sisidisko esittää tuttuja ja tuntemattomampia lastenlauluja 70-lukuisella tanssillisella vivahteella.

Vuokko Hovatta – laulu

Kalle Chydenius – basso ja laulu

Lasse Sakara – kitara

Anssi Sopanen – rummut

BABYTRON FEAT. LIEMINEN

Elektronista lastenmusaa festareilla tarjoilee Babytron feat. Lieminen. Yhtyeen itsensä mukaan musiikki on suunniteltu ikähaarukalle “2-5-25-50”. Babytronin takana ovat pitkänlinjan muusikot Vilunki 3000 (Larry and the Lefthanded, Uusi Fantasia, Tähtiportti) ja Super Janne (Salamaryhmä, HKI Crates). Babytronia täydentää Uuden Musiikin Kilpailustakin tuttu ''Party Time Excellent'' Lieminen.

Pukinmäen Taidekoulut esittää osia esityksestä Ihmemaa Poks

Pukinmäen Taidekoulujen oppilaat tuovat Skidit Festareille paloja taianomaisesta seikkailuesityksestä "Ihmemaa Poks", jossa Lotta-tyttö koettaa päästä kotiin ja täyttää ystäviensä toiveet. Se on tarina rohkeudesta, sydämellisyydestä ja kekseliäisyydestä. Sirkuksen, teatterin, musiikin ja tanssin keinoin hypätään unenomaiseen maailmaan, jossa tosi on taruakin ihmeellisempää. Näytelmän esiintyjät ovat 9-18 -vuotiaita nuoria esittävien taiteiden harrastajia. Kuudes Linja 11:00

HAM / Vieno Motors: How to Prepare 3.0 - Skidit edition

Vieno Motors: How to Prepare 3.0 - Skidit edition pukee sekä ihmisiä että kulkupelejä kasviviehein ja tarjoaa anarkofloristisen selfiestudion festarivieraiden käyttöön. Vieno Motorsin kukitusmateriaaleiksi kelpaavat asfalttiviidakon antimet laidasta laitaan. Teos kuuluu jokaisen helsinkiläisen taidekokoelmaan ja sen tuo skidien iloksi HAM Helsingin taidemuseo.

Vaeltavat Kuhilaat

Lehtipuhaltimien kanssa seikkailevat veistokselliset performanssihahmot, joihin voi törmätä alueella koko päivän ajan. Kuhilaina kuhiloivat taiteilijat Mimosa Pale, Maria Duncker, Anne Hiekkaranta ja Kaisa Niemi.

TYÖPAJOJA JA TEKEMISTÄ

Valomatka

Cirko - Uuden sirkuksen keskus tuo festareille VALOMATKA-työpajan, jossa pääsee sukeltamaan nykysirkusta ja varjoteatteria yhdistävän teoksen maailmaan. Teos paljastaa valon ja varjon salaisuudet tavalla, jota ei ole ennen nähty. Kuudes Linja 13:00-15:00

Step Up School

Skidit festareilla pääset tutustumaan street- ja showtanssin maailmaan StepUp Schoolissa! Lasten tanssitunneilla (kesto noin 30 min) keskitytään tekniikan ja taituruuden lisäksi tanssin riemuun. Tunnilla harjoitutetaan tasapainoa, koordinaatiota ja leikitellään rytmeillä sekä tutustutaan eri tyylilajeihin. Musiikkina tunneilla soi mm. hip hop, rap ja rhythm & blues sekä päivän pophitit. Tervetuloa tanssimaan!Opetusajat: klo 11.00, 12.00 ja 13.00Opetuspaikka: Kaikukatu 4 A, 6 krs.

Skeittipaku

Skeittipaku, Eli liikkuva Skeittikoulu ajaa ympäri Suomen suvea skeittauksen alkeita kaiken ikäisille opettaen! Pakusta löytyy rullalaudat sekä suojavarusteet kaikille!

Rush tramppapuisto

Rush Helsinki tarjoaa Skidit Festareilla mahdollisuuden kokeilla jotain aivan uutta!! Rush tuo paikalle lähes 10 metriä pitkän trampoliinistreetin, jossa jokainen pääsee kokemaan trampoliinihyppelyn aivan uudella tavalla. Pisteellä voit myös osallistua pieniin kisailuihin ja kilpailuihin, joista mahdollisuus voittaa vapaalippuja puistoon. Paikalla tietysti Rush Helsingin energisiä työntekijöitä, jotka esittelevät toimintaa.

Novelle Lasten vesi ja bagjump!

Novellen bagjump-pisteellä rohkeuttaan pääsee kokeilemaan hyppäämällä asuntoauton päältä jättimäiselle patjalle! Novelle tarjoaa jokaiselle rohkealle pikku hyppääjälle pullon uutta Lasten vettä. Hyppääminen tapahtuu tietenkin turvallisesti ja jännittävästi. Pomppupisteellä tavataan!

Parkourkeskus

Tervetuloa kokeilemaan parkouria Parkourkeskuksen ohjaajien kanssa! Ohjaajat pyörivät tapahtuma-alueella koko päivän ohjaamassa ja antamassa haasteita kaikille halukkaille. Heidät voi bongata kiipeilemässä seinillä, tasapainoilemassa kaiteilla tai hyppimässä portailla. Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ja mukaan voi osallistua milloin vain.

Aistisuihku

Tule ottamaan virkistävä aistisuihku Rinnekoti-Säätiön nurkkaukseen Kaikun kammariin. Aistisuihkussa haju-, maku-, tunto-, näkö- ja kuuloaistimukset vievät sinut tilanteisiin ja maisemiin, joissa voit unohtaa tämän hetken vähäksi aikaa. Tervetuloa seikkailemaan jäätiköllä, juurakoissa tai muurahaisena nurmikolla!Tapahtuu aikavälillä: 12-14

Kepparit

Kepparit on tämän päivän ilmiö harrastusmaailmassa, ja Skidit Festareille rakentuu kiva esterata kokeiltavaksi. Inspiraatiota harrastukseen antaa Hobbyhorse Revolution-tähti keppariharrastaja Alisa Aarniomäki, joka opastaa lapsukaiset oikeaan ratsastusotteeseen!

Mocktail baari

Kesäjuomien tekoa Skidit Festareilla! Helsingin ykkösbaarimikot opastavat tekemään hauskoja kesädrinkkejä Jaffa-mocktail baarissa. Blenderit pörisevät ja mansikat lentelevät! Tervetuloa oppimaan ja ihmettelemään. Ja tekemään ihan ite!

Hiekkakasa

Läjäpäin hiekkaa festareille tarjoaa Rudus

Ränniautorata

VRUM! Tule tekemään kesän siistein ränniautorata Skidit Festareille! Ota mukaan omia pikkuautoja, testikuskien mukaan metalliset kulkevat parhaiten! Kylä kulkee!

Geezers the Shopin Graffitityöpaja

Geezers the Shopin graffitityöpajassa pääset kokeilemaan vesipohjaisia spraymaaleja sekä sivellinmaaleja. Pisteellä voit maalata ohjaajien alaisuudessa mm. käyttäen sabluunaa tai vapaalla seinällä ohjatusti.

Scootti

Valli Indoor Park tuo paikalle scoottaus-opetusta, välineet ja vinkkejä!

Roots Helsingin lapsijooga

“Vahva kuin vuori, ketterä kuin kissa tai rohkea kuin soturi.” Roots Helsingin lapsijooga on suunniteltu ikäryhmälle sopivaksi, mielekkääksi ja turvalliseksi. Joogaamme leikkien, tarinoiden ja lapsille mielekkäiden teemojen avulla. Lapset joogaavat keskenään ohjaajien kanssa. Ohjaajina Emilia Viherkoski ja Marjo-Riikka Desgargues.

Kimallusta ja festarityylejä Lindexin kuvauspisteellä

Ota Glitternistiltä kimalletta ilmeeseen ja poseeraa Lindexin kuvauspisteellä

Myyntibasaari

Myyntibasaarilta voi ostaa laatutuotteita ja kuuminta lastenmuotia, kuten Valkaman suloisia rusettipantoja, Oot niin ihana -vauvakirjoja ja muuta, imetyskoruja ByPinja, lastentarvikeasiantuntija Ipanaisen innostavia tuotteita, löytöjä merkkivaatteiden second hand -kauppa Emmyltä sekä None Shopin vastuullisesti valmistettuja lifestyletuotteita ja herkkuja. Lisäksi mukana Lelutukku, Gymi Furniture, sekä tunteja, leirejä ja synttäreitäkin järjestävä Gymi, jonka temppuradalla lapset pääsevät jumppaamaan. Marjatkotiin.fi myy tuoreita kotimaisia satokauden tuotteita, ja esittelee samalla helppoa ja huoletonta kotiintuontipalveluaan.

Infossa myynnissä Puluboi-kirjoja, Skidit Festarit -t-paitoja.

HERKUTTELUA

Kallion helmet GreenStreet, Onda ja Levant täyttävät nälkäisen festariyleisön vatsat ja 3 Kaverin Jäätelö pitää herkkusuut tyytyväisinä. Paikalla myös hattaran ja popparin myyntiä.

LIPUT

Yksittäislippu 13,50€Perhelippu (4 hlö) 42,00€Alle 3-vuotias, yli 65-vuotias sekä eläkeläiset 0€

Skidit Festarit tapahtuu Elannon vanhan korttelin sisäpihalla ja sitä ympäröivissä sisätiloissa. Käytössä on ravintolat Siltanen, Kuudes Linja, Kaiku ja upouusi Stidilä.Osoite: Kaikukatu 4, 00530 Helsinki

http://www.skiditfestarit.fi/

https://www.facebook.com/SkiditFestarit/

https://www.instagram.com/skiditfestarit/

https://twitter.com/skiditfestarit

Jotta myös vaihtoehtoisesti kommunikoivat lapset voisivat osallistua Skidit Festareille, 90-vuotisjuhlaansa viettävä Rinnekoti-Säätiö tuo tapahtumaan puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiokeinoja kuten tukiviittomat ja kuvakommunikaation.

 

-------------------------------IN ENGLISH:

Skidit Festarit is an urban cultural festival for the whole family in the heart of Kallio. Fresh music, tasty food and carefree atmosphere create together a memorable summer day in the city. Skidit Festarit takes place in unique venue at Kaikupiha, Kaikukatu 4, which is surrounded by the vibrant clubs Kaiku, Kuudes Linja and Siltanen. The event is held on 29th of July from 10am to 3pm.

ARTISTS:SISIDISKO (Vuokko Hovatta, Kalle Chydenius, Lasse Sakara, Anssi Sopanen)PULUBOIN JA PONIN LAULUJA (Jani Karvinen, Helena Haaparanta, Maija Ruuskanen, Jaakko Kämäräinen, Tomi “Varre” Vartiainen, Markus Malin)BABYTRON (Vilunki 3000 ja Super Janne feat. Lieminen)Host: VENTRILOQUIST SARI AALTOKIDS' OPEN STAGESKIDIT DISKO (DJ Magic)Food: Onda, GreenStreet, Levant, 3 Kaverin Jäätelö

TICKETS:Single ticket 13,50€Family ticket 42,00€Kids under 3 years old, people over 65 and senior citizens 0€

http://www.skiditfestarit.fi/

https://www.facebook.com/SkiditFestarit/

https://www.instagram.com/skiditfestarit/Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!