Seinäjoki Hiphop Festival 2018 -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Seinäjoki Hiphop Festival 2018

Päivämäärä: 07.09.2018 16:00

Tapahtuma päättyy: 09.09.2018 02:00

Tapahtumapaikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, 60100, Seinäjoki, Suomi

 

SHHF eli Seinäjoki Hiphop Festival järjestetään jälleen 7.-8.9.2018! Suomalaisten räppipäiden kulttitapahtuma on lunastanut paikkansa Suomen festivaalikesän päätösbileinä jo seitsemänä vuonna putkeen, ja tarjoilee tänä vuonna jälleen isomman ja syväluotaavamman katsauksen hiphop-musiikkiin kuin koskaan ennen! Festivaalialue käsittää sekä sisä- että uikoalueita, ja kaksipäiväisen festivaalin ohjelma levittäytyy yhteensä kolmelle esiintymislavalle ja sekä yhdelle dj-lavalle! 

ESIINTYJÄT

Merkules (CAN)

Pyhimys

Pohjalla Special (Sairas T, OD Kokemus, SLS, Toluhaukat, Jonestown, Köyhä Jonne, O'Malley, Painajainen)

Teflon Brothers

Mäkki

Nikke Ankara

Kube

Gasellit

Gettomasa

OG Ulla-maija

Juno

Laineen Kasperi

Trilluminati

Ritarikunta

Cledos

Huom: Rytmikorjaamon alueen asiakaskapasiteettia on koeteltu jo parina edellisenä vuonna, joten nyt jos koskaan ennakkolippujen hankinta ajoissa on suositeltavaa!

Nopeimmille ostajille SHHF tarjoaa 2 erillistä alennuskampanjaa, joita molempia on myynnissä todella rajoitettu erä!

2 PÄIVÄÄ SUPER EARLY DOWG

300kpl 2-päivän lippua myydään yhden päivän lipun hinnalla, todella kovalla alennuksella hintaan 54,90€ + VM! Säästösi on tällä lipulla 2-päivän lipun porttihintaan verrattuna yli -35% tai yli 30 euroa! Nämä liput myydään todennäköisesti loppuun erittäin nopeasti, joten jos isoin säästö on tavoitteena, niin varaa lippusi välittömästi! 

2 PÄIVÄÄ SUPER EARLY DOWG + AURINKOLASITToiset 300 lippua myydään hintaan 59,90€ + VM, mutta tämän lipputyypin ostaneet saavat keväällä postissa tyylikkäät SHHF:n viralliset aurinkolasit ja läjän tarroja! Säästösi pelkän lipun porttihintaan verrattuna on edelleen yli 25 euroa! Jos haluat siis extraa tai supporttaa tapahtumaa, niin valitse tämä lipputyyppi!Ennen seuraavia artistijulkistuksia ennakkolipun hinta nousee tasolle 69,90€ + VM.

 

ENNAKKOLIPUNMYYNTI PÄÄTTYY 6.9. KLO 10.00!Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!