Rockfestari Naamat 2018 oheistuotteet -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Rockfestari Naamat 2018 oheistuotteet

Päivämäärä: 20.07.2018 17:00

Tapahtuma päättyy: 22.07.2018 14:00

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa oheistuotteita Naamoille!

 

PYSÄKÖINTIPAIKAT HENKILÖAUTOILLE JA MOOTTORIPYÖRILLE

Rockfestari Naamoilla parkkitilaa tänäkin vuonna rajoitetusti ja kaikki pysäköintipaikat myydään ennakkoon. Mikäli siis aiotte saapua festivaaleille kimppakyydillä henkilöautolla, varatkaa pysäköintipaikkanne etukäteen. Ilman etukäteen tehtyä paikkavarausta ei autoa saa Tuomiston tiluksille Naamat-viikonloppuna pysäköidä.

- Autot 40 € + palvelumaksu 2,5 €

- Moottoripyörät 20 € + palvelumaksu 2,5 €.

 

 

BUSSIKYYDIT HELSINGISTÄ JA TAMPEREELTA

Kätevin tapa kulkea Tuomiston tilalle Helsingistä tai Tampereelta on Naamojen järjestämä edestakainen bussikyyti.

Suora bussi Helsingistä Naamoille lähtee perjantaina 20.7.2018 kello 12.00 ja Tampereen bussi starttaa kello 14.30. Sunnuntain paluukyydit lähtevät Tuomistolta 22.7.2018 kello 14.00. (Naamat pidättää oikeudet bussimatkojen aikataulumuutoksiin.)

Molempien reittien osalta lupaamme matkalle pysähdykset juoma- ja eväsvarastojen hamstraamiseksi ennen festarialueelle saapumista.

Huomaattehan, että busseihin myydään vain meno-paluulippuja.

HUOMAA MYÖS, ETTEI BUSSIMATKA SISÄLLÄ PÄÄSYLIPPUA!

- Helsingin bussikyydit 45 € + palvelumaksu 2,5 €

- Tampereen bussikyydit 30 € + palvelumaksu 2,5 €.

BUSSIKYYTIEN MYYNTI PÄÄTTYNYT.

 

TEE SE ITSE -SURVIVAL KITT

Festivaalien selviytymisstrategian kulmakivi Survival Kit 2018 sisältää tänä vuonna ruokalippuja sekä useita Tee se itse -mahdollisuuksia. Survival kitin hankkimalla pääset myös osallistumaan perinteiseen festarikisailuun, mistä voit voittaa pöytäpaikan lauantai-illan erikoisruokailuun.

Selviytymispaketti sisältää 2 kappaletta aamiaislippuja ja 2 kpl ruokalippuja. Tänä vuonna ruokalippuja ja aamupalalipouja voi käyttää myös uudella Lutakon Nurkan ruokapisteellä (2 lippua / annos). 

Survival Kit ei sisällä tänä vuonna juomalippuja.

Huomaa, että voit lunasta itsellesi yhden kitin kerrallaan. Järjestely helpottaa pakettien jakelua infopisteellä. Ostoaktin voit toki toistaa niin monta kertaa kuin haluat.

SURVIVAL KITIN MYYNTI PÄÄTTYNYT.

 

”TRASH IS TREASURE” -Á LA CARTE -RUOKAILU

Lauantai-iltana Naamojen festarikansaa hellitään jälleen erikoisruokailulla valkoisten pöytäliinojen ääressä Navetan viileässä kesäillassa. Tänä vuonna vähemmän arvostetut herkut pääsevät ansaitsemaansa loistoon vanhan tactical teamin käsissä.

Lautaselle loihditaan herkkuja roskakaloiksi parjatuista vedenelävistä ja bioskaan monesti viskottavista asioista. Mitään ei heitetä hukkaan. Kolmen ruokalajin illallisen, joka sisältää myös kattaukseen sopivan ruokajuoman, voi lunastaa hintaan 35 euroa (+palvelumaksu 2,5 €). Illalliselle mahtuu noin 30 nopeinta hippiä.

Hinta 35 € + palvelumaksu 2,5 €.

ERKOISRUOKAILUN MYYNTI PÄÄTTYNYT.

 

Lisää infoa www.naamat.infoTapahtuma Facebookissa

Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!