Omnium gatherum, Rytmihäiriö -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Omnium gatherum, Rytmihäiriö

Päivämäärä: 27.10.2018 22:00

Tapahtuma päättyy: 28.10.2018 05:00

Tapahtumapaikka: Henry´s Pub, Kuopio, Suomi

Esiintyjä: Rytmihäiriö

La 27.10.2018 OMNIUM GATHERUM, RYTMIHÄIRIÖ @ Henry's pub Kuopio

Liput 15€ / 17€

OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18

 

Takuuvarma melodisen death metalin tuuttaaja Omnium Gatherum sekä Surmacore-jyrä Rytmihäiriö Henkkaan!

 

Jo vuodesta 1993 operoinut Kotkalainen Omnium gatherum on pitkän uransa aikana ehtinyt kiertää laajalti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaukoidässä muun muassa Dark Tranquillityn, Rotting Christin, Swallow The Sunin, Insomniumin ja Sonata Arctican kanssa sekä julkaissut 7 albumia ja yhden ep:n, jotka ovat niittäneet laajaa suosiota alan medioissa ympäri maailman. Bändin nykyinen levy-yhtiö on saksalainen Lifeforce Records. The Burning Cold -uutuuslevy tulee saataville 31. elokuuta 2018 ja ainakin taannoisin Tuska open air-rymistelyn perusteella kovaa kamaa luvassa!

 

Suomen ainoa surmacore –yhtye Rytmihäiriö päätti muutaman vuoden hiljaiselonsa julkaisemalla keväällä uutta musiikkia.  ”Spurgurituaali” avaa tien kohti syyskuussa ilmestyvää albumia. Kappaleesta on valmistunut myös Vesa Vainion ohjaama video, joka on katsottavissa täällä https://youtu.be/39FX2J-BOAU

 

”Gambinalaatikot ovat löytäneet perille luoksemme ja muutaman vuoden hiljaiselo on täten julistettu päättyneeksi. Nyt kesän mittaan viimeistelemme syyskuussa julkaistavan seitsemännen pitkäsoittomme, ja valmistaudumme viettämään uuden levyn tiimoilta pitkähkön syksyn tositoimissa hikisillä klubikeikoilla. ’Spurgurituaali’ on kosminen lekahitti, joka sitoo bändin menneisyyden ja tulevaisuuden yhdeksi loogiseksi jatkumoksi. Ollaan lisätty rähinää, riffejä, isoa kättä ja suurta sydäntä. Nyt isketään raskasta gambinagroovea otsaluun taakse. Ei muuta kuin tyirättättää!”, yhtye julistaa.

 

Rytmihäiriö määrittelee musiikkinsa Surmacoreksi, genreksi joka yhdistelee metallin alalajien parhaita ominaisuuksia. Rankoissa sanoituksissaan Rytmihäiriö käsittelee yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden ihmisten kohtaloita ja edesottamuksia, joissa alkoholi ja henkirikokset ovat usein läsnä.

 

Rytmihäiriö on pitkän linjan tekijä kotimaisen rankemman musiikin kentällä. Bändi on toiminut vuodesta 1988 ja julkaissut tänä aikana kuusi albumia. Debyytti Surman siipien havinaa ilmestyi vuonna 1991 ja kakkosalbumi Saatana on Herra vuonna 2005. Tämän jälkeen yhtyen siirtyi Sakara Recordsille, jonka ensimmäinen Rytmihäiriö-julkaisu oli aiempaa metallisemmin soinut Seitsemän surman siunausliitto -albumi vuonna 2006. Helmikuussa 2008 ilmestynyt kriitikoiden ylistämä Sarvet, sorkat, salatieteet kelpasi myös ostavalle yleisölle ja nousi Suomen virallisen albumilistan 10:lle tilalle. Keväällä 2010 julkaistu Surmantuoja vakiinnutti bändin aseman äärimmäisen ilmaisun ystävien sydämissä. Rytmihäiriön viimeisin albumi Todellisuuden mestari julkaistiin 2013 ja debytoi Suomen virallisen listan sijalla 4. 

 

 

www.facebook.com/omniumgatherumband

www.facebook.com/rytmihairio/Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!