Jess and the Ancient ones, Late acid cane -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Jess and the Ancient ones, Late acid cane

Päivämäärä: 04.01.2019 22:00

Tapahtuma päättyy: 05.01.2019 05:00

Tapahtumapaikka: Henry´s Pub, Kuopio, Suomi

PE 4.1.2019 JESS AND THE ANCIENT ONES, LATE ACID CANE @ Henry’s pub Kuopio

Liput 7€ / 9€

OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18

 

Jess and the Ancient Ones on vuonna 2010 perustettu psykerock-bändi Kuopiosta. Luomisprosessin punaisena lankana toimii ajatus siitä, että rajoja ei tunneta mielikuvituksen ja genrejen osalta musiikkia kirjoitettaessa. Alkuaikojen tuotannosta tuli vahvasti britti-new wave heavy metal-fiboja, mutta hiljalleen bändi on rakentanut omaa identiteettiään, josta on nykyään kuultavissa savuverhon läpi vivahteita mm. surfista, bluesista, folkista, jazzista, rockista ja monesta muusta genrestä.

 

JATAO on tehnyt lukuisten pikkulevyjen ohella kolme täysimittaista levyä, jotka ovat haalineet arvostusta Suomen virallisen listan Top-10-sijoitusten lisäksi ympäri maailman. Uusin levy The Horse and Other Weird Tales nousi suurten keskieurooppalaisten musiikkilehtien kriitikkolistojen kärkeen ja yhtye on nykyisellään vakiovieras kansainvälisillä psykedeliarockiin keskittyneillä festivaaleilla ympäri Eurooppaa. Uusin levy ilmestyi reilu vuosi sitten ja bändi äänittää parhaillaan neljättä albumiaan, joten keikka lienee viimeisiä mahdollisuuksia nähdä yhtye keikalla ennen ensi kesää.

 

Illan avaa niin ikään kuopiolainen Late acid cane, jonka tunnelmoiva kevyt rock kiihtyy välillä hurjaksi stoner-jyrinäksi.Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!