jaZZanti-konsertti - Cappozzo-Innanen-Kantonen-Riippa -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

jaZZanti-konsertti - Cappozzo-Innanen-Kantonen-Riippa

Päivämäärä: 26.09.2017 19:00

Tapahtuma päättyy: 26.09.2017 20:30

Tapahtumapaikka: Ravintola Laulumiehet, Helsinki, Suomi

Cappozzo-Innanen-Kantonen-Riippa

Mikko Innanen: Olen kuullut Cappozzoa ensi kerran Sibelius-Akatemian Kamarimusiikkisalissa duona Joelle Leandren kanssa monta vuotta sitten. Konsertti teki suuren vaikutuksen ja muistan ajatelleeni, että olisi mahtavaa päästä joskus hänen kanssaan soittamaan.

Olen sittemmin törmännyt häneen jazzklubeissa ja -festivaaleilla siellä täällä, välillä yleisössä ja välillä itse lavalla ja Cappozzo yleisössä. Viimeksi tapasin trumpetistin Ranskan Toursissa pari vuotta sitten, kun olimme paikallisessa Le Petit Faucheaux -klubissa esiintymässä Mikko Innanen & Innkvisitio -yhtyeeni kanssa. Konsertin jälkeen Cappozzo tuli kiittelemään soittoamme ja vaikutti erityisesti ihastuneen rumpalimme Joonas Riipan rumputyöskentelyyn (kukapa ei?).

Laulumiesten keikka juontaa juurensa vahvasti tähän kohtamiseen, vaikka tällä kertaa Seppo Kantonen soittaakin flyygeliä eikä syntetisaattoreita kuten Innkvisitiossa eikä saksofonisti Liudas Mockunas ole nyt mukana. Odotan innolla päästä vihdoin soittamaan yhdessä tämän eurooppalaisen huipputrumpetistin ja -improvisoijan kanssa.

Jean-Luc Cappozzo: trumpetti

Mikko Innanen: saksofonit

Seppo Kantonen: flyygeli

Joonas Riippa: rummut

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Jazz Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Konsertti järjestetään yhteistyössä Vapaat Äänet -tuotannon kanssa.

 Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!