Hervoton Stand up ilta -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Hervoton Stand up ilta

Päivämäärä: 15.03.2019 19:00

Tapahtuma päättyy: 15.03.2019 21:00

Tapahtumapaikka: Hauhotalo, Kirkkotie 5, 14700, Hauho, Suomi

 

Hervoton Stand up ilta tuo huippukoomikot viihdyttämään ja naurattamaan kansaa niin yksityistilaisuuksiin, ravintoloihin kuin "seurojen taloillekin". Luvassa on lähes parituntinen pläjäys hersyvän hauskaa huumoria Suomen huippukoomikoilta.

 

Ohjelmisto rakentuu Suomen huippukoomikoiden ympärille sisältäen suorastaan herkullisen hauskaa ja välillä roisiakin huumoria. Tilaisuuteen osallistujien onkin syytä jättää tiukemmat pipot kotiinsa tai vähintäänkin narikkaan ja antautua nauramaan hervottoman huumorin parissa parituntinen pläjäys.

 

ROAST-KOOMIKKO JP KANGAS STAND UP -KOOMIKKO JP KANGAS

Kulttimaineeseen noussut stand up -koomikko JP Kangas on tien päällä jälleen. Tämä komiikan oman polkunsa kulkija tykittää oivaltavia one-linereitaan armottomaan tahtiin, ja jokainen lause on naula tylsyyden arkkuun. Lavalla JP ei sievistele, vaan pudottaa yleisön tuoleilta jutuillaan. Mustan huumorin ruhtinaaksi ja äijähuumorin kuninkaaksi luonnehdittu JP liikkuu ajoittain komiikan hyvän maun rajoilla, mutta tekee sen kuitenkin aina suurella sydämellä. JP on myös niittänyt mainetta kivuliaan hauskana roast -koomikkona, joten sitä on luvassa myös perus-stand up -keikoilla. Uskallatko istua eturiviin? JP:llä on takanaantuhansia keikkoja, rivi pokaaleja sekä useita tv-esiintymisiä, joista kuuluisimpana kohua herättänyt esiintyminen Ylen Nenäpäivässä. Tämä sankari ei ole ihan tältä planeetalta! – Tv-esiintymisiä, mm. Huips!, Tammerkosken sillalla, Suomen Las Vegas ja Nenäpäivä-show – Viihdeohjelmien suomenmestari (2008) – Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Kong-show:n voittaja (2007) – Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Kong-show:n voittaja (2006)

 

XL SAMI, STAND UP -KOOMIKKO, NÄYTTELIJÄ, LAULAJA

Koomikko XL Sami laskee sumeilematta leikkiä omasta olemuksestaan ja taustastaan ja ohjelmistoon voi kuulua myös hyvin rankkaakin maailmallaerittäin suosittua huumoripitoista roastaamista. Sami Huhtala tunnetaan useita maailmanmestaruuksia voittaneena penkkipunnerruksen huippunimenä, mutta viime vuosina hän on laajentanut reviiriään kovallavauhdilla viihteen eri osa-alueille musiikista näyttelemiseen ja stand up-komiikkaan. Satoja roolisuorituksia, stand up -esityksiä ja musavideoita vauhdilla aikaansaavan Samin tahti on suorastaan hengästyttävä! Tämä tosiasiassa hyvinkin lempeä ja rauhallinen mies saa juron ulkonäkönsä ansiota voittaa yleisönsä luottamuksen ja tekeekin sen suorastaan kutkuttavan hauskasti. "Kannattaa tosiaankin tämän näköisen miehen alkaa puhumaan ensimmäisenä steroideista" itsestään leikkiä laskeva mies veistelee. Tämä nallekarhumainen mies on hervottoman hauska, sympaattinen ja huumori uppoaa loistavasti kansan syviin riveihin.

 

MARJUNELLA TOIVONEN, STAND UP -KOOMIKKO

Ällistyttävän nerokas, omasta mielestään jopa älykäs toisinajattelija. Marjunella tuo naisen ajattelun helmet esiin ja on kantaaottava, mutta ei ilkeä - ehkä hieman pirullinen.

 

Lippuja voi ostaa ennakkoon täältä sekä Wanhan Raitin Kievarista hintaan 15€/ kpl. Liput ovelta 18€. * Hauhotalo Oy:n kahvio palvelee tapahtuman ajan!* Voit myös aloittaa iltasi Wanhan Raitin Kievarista klo 17.00 alkaen ja tapahtuman jälkeen Wanhan Raitin Kievari palvelee puolille öin. Väliajalle mahdollisuus myös varata väliaikatarjoilua ennakkoon.* Iltapuffet 9€

 

Taksi Rami Nieminen Hauhon Liikenne lupasi -5% alennuksen kyydityksistä tähän tapahtumaan ja myös jatkoilta Wanhan Raitin Kievarista palaaville.

rami.nieminen @hauhonliikenne.fi Taksin tilausnumero: 050 3795 487

 

 Tapahtuma on osa MiminTallin "Pidä Hauhotaloa elinvoimaisena suunnitelmaa"

MiminTalli OyLiveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!