Hervoton Stand up ilta -

ENNAKKOLIPPU

15,00 €
Hervoton Stand up ilta

Päivämäärä: 15.03.2019 19:00

Tapahtuma päättyy: 15.03.2019 21:00

Tapahtumapaikka: Hauhotalo, Kirkkotie 5, 14700, Hauho, Suomi

Hervoton Stand up ilta tuo huippukoomikot viihdyttämään ja naurattamaan kansaa Hauhotaloon. Luvassa on parituntinen pläjäys hersyvän hauskaa huumoria kahdelta Suomen huippukoomikolta sekä vierailijoilta.

 

Peter Sapiano ei ole vain kanadalais-maltalais-suomalainen Marion ja Luigin kadonnut velipuoli, vaan ennen kaikkea hersyvän hauska mies, joka havainnoi elämäänsä ja suomalaista yhteiskuntaa hellästi mutta lujasti. Tätä energistä ja sympaattista metri-Heikkiä ei voi olla rakastamatta. Peter on viihdyttänyt Suomen stand up -lavoja jo vuosia ja hän on tuttu mm. Naurun Tasapainosta 2. kaudelta ja 2018 Nelosen stand upista.

 

Helena Pöllänen on superenerginen koomikko. Tämä kroonisesta puheripulista kärsivä komedianne ei jätä yleisöä rauhaan, mutta ei kuitenkaan kieron savolaisen geenejä kantavana nuorehkona naisena ole kuitenkaan se kaikista v-mäisin ämmä.

Vaalea ja suhteellisen kiltin näköinen ulkokuori saattaa pettää, sillä Pölläsen jutut ovat välillä kuin raavaalla rekkamiehellä. Mielenkiintoinen kombo, joka kannattaa ehdottomasti nähdä livenä! Helena on esiintynyt mm. Moskovassa ja Englannissa. Pöllänen on tuttu naama 3. kauden Naurun Tasapainosta ja Villin Kortin 1. kaudelta.

Tapahtuma on osa MiminTallin "Pidä Hauhotaloa elinvoimaisena suunnitelmaa"

MiminTalli OyLiveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!