DJ Kridlokk, OD Kokemus -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

DJ Kridlokk, OD Kokemus

Päivämäärä: 29.12.2018 22:00

Tapahtuma päättyy: 30.12.2018 05:00

Tapahtumapaikka: Henry´s Pub, Kuopio, Suomi

La 29.12.2018 DJ Kridlokk, OD Kokemus @ Henry's pub Kuopio

Liput 10€ / 12€

OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18

Dj Kridlokk on suomirapin arvostetuimpiin lukeutuva musta eminenssi, joka on viimeisimmillä levyillään pongahtanut kerta toisensa jälkeen albumilistan top kymppiin. Mies mustissa, musa mustissa, mieli mustissa, huumori mustissa. Jakautunut persoonallisuus, joka puskee DJ Kridlokkina perinteistä Memphis-soundia ja Khidinä maan synkintä grimea hymyssä suin. Median rap-älyköksi ristimä, tuottaja, UG-airut, KCMD-mafioso, jonka tuotantoon kuuluu mm. Paperi-T:n kanssa tehty yhteisalbumi, jonka nimi on niin vaikea, ettei sitä kukaan muista tai pysty lausumaan.

OD Kokemus on räppäri, joka on soolouransa lisäksi tunnettu kultalevyinkin palkittuna tuottajana ja yhtenä suositun Pohjalla-porukan perustajajäsenenä.

ODK:n marraskuussa 2018 ilmestyvä soololevy ’Rituaali’ ammentaa alkukantaisen voimansa luonnon ja ihmisluonnon synkistä puolista. Tummien tekstien taustalla kuullaan tavaramerkeiksi muodostuneiden päätä nyökyttävien bassojen ja dark trap -melodioiden lisäksi muun muassa sähkökitaraa ja jopa noitarumpua.

Livenä kokonaisuudessaan esitettävä levy yhdistyy visuaaleihin luoden hypnotisoivan kokemuksen, jonka lopussa kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Uskallatko kokea tämän?

Koko tapahtumakalenterin ja ennakkoliput löydät nettisivuiltamme www.henryspub.netLiveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!