CMX “Kolmen vuosikymmenen lauluja” –kevätkiertue, Puikkari Kuopio -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

CMX “Kolmen vuosikymmenen lauluja” –kevätkiertue, Puikkari Kuopio

Päivämäärä: 31.03.2018 21:00

Tapahtumapaikka: Puikkari, Maaherrankatu 5, 70100, Kuopio, Suomi

CMX “KOLMEN VUOSIKYMMENEN LAULUJA” -KEVÄTKIERTUEELLE

Vankkumatonta suosiota nauttiva CMX palaa yleisön eteen kymmenen kaupunkia kattavalla “Kolmen vuosikymmenen lauluja -kiertueella, jonka myötä suomirockin ykköskastiin kuuluva nelikko kiertää keikkapaikkoja halki maan helmi-maaliskuun ajan. Konserttien liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa. 

Yhtye työstää paraikaa 16. studioalbumiaan Inkfish-studiolla tuottaja Erno Laitisen kanssa. Helmikuussa 2018 julkaistava albumi kulkee "TROGOAUTOEGOCRAT, HEPTAPARAPARSHINOKH, TRIAMATZIKAMNO!" -työnimen alla. Nimen termit on lainattu George Gurdjieffin psykologiasta. Kappaleet luotaavat länsimaisen kulttuurin alkukuvastoa ja äärimmäisiä tietoisuudentiloja. "Väittävät että albumi on kuollut. Se on paskapuhetta. Uuden levymme lisäksi esitämme kiertueella kappaleita kaikilta albumeiltamme!", Yrjänä kommentoi.

Kulttuuritalolla ja Pakkahuoneella yhtyettä lämmittelee pelätty ja ihailtu elektroCMX. "Viime elokuun Helsingin Juhlaviikkojen Talvikuningas-konserttia suunnitellessamme muistimme että meillä on yksi juuri elektronisessa musiikissa. Huvilassa esiintynyt kone-orkesteri avaa muutaman kevätkiertueen keikan uudistetulla ohjelmistolla."

Ovet klo 21, showtime klo 24. Narikkapalvelu 3€. Liput ovelta 24€, jos jää ennakkomyynnistä jäljelle.

Tapahtuma on K-18.Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!