Aksim, Haamu -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Aksim, Haamu

Päivämäärä: 29.09.2018 22:00

Tapahtuma päättyy: 30.09.2018 05:00

Tapahtumapaikka: Henry´s Pub, Kuopio, Suomi

Esiintyjä: Aksim

LA 29.9.2018 AKSIM, HAAMU @ Henry's pub KuopioLIPUT 8€/10€OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18

Aksim on Tikkakoskelta kotoisin oleva helsinkiläinen rap-artisti, musiikkituottaja ja DJ. Hän on tullut tunnetuksi Kemmuru-rap-yhtyestä Jodarokin ja DJ J-Lainin kanssa. Hän on tuottanut kappaleita muun muassa Karri Koiralle, Paperi T:lle, JVG:lle, Ruudolfille, Stepalle, Soloselle, Loost Koosille, Palefacelle, Fintelligensille, Gettomasalle ja Vähäisille Äänille, sekä sanoittanut ja säveltänyt mm Prinssi Jusufille ja Musta Barbaarille. Mm. Paperi T:n albumi, jolla on Aksimin tuottama raita &Hendrix palkittiin Emma-pystillä sekä on ehdokkaana Teosto-palkinnon saajaksi. Vuonna 2014 Aksim julkaisi Isompaa kuin Aksim soololevyn, jolta sinkut Pää Grilliin ja Just Niin Biiberi saivat kovasti soittoa mm Bassolla ja YleX:llä. Samaa kaavaa jatkoi 2017 julkaistu "Kymmenen euron kesämekot".

Haamu on Joensuusta Turun ja Tampereen kautta Helsinkiin emigroitunut MC ja tuottaja, jonka synnyinjuuret vievät tasaisin väliajoin miehen myös Moskovaan. Sooloilun ohella Haamu on tehnyt yhteistyötä lukuisten kotimaisten rap-artistien ja tuottajien kanssa, esim. DJ Polarsoulin albumilla ”Pilvilinna” ja on jäsenenä kolmihenkisissä Tre-Funk III ja Kolmiyo -yhtyeissä.

Haamun kaksi viimeisintä pitkäsoittoa Aikaa kalliimpi (2012) ja Puhallus (2015) julkaistiin Jodarokin ja Lahti-Sampan luotsaaman Meiän Musiikki -levymerkin kautta.

Uusi albumi, Aika rakastaa lapsiaan, julkaistiin Monspilta marraskuussa 2017. Kyseessä on konseptialbumi, jonka biisit ilmentävät aikaa eri näkökulmista. Levyn ohessa ilmestyi neljään sen biisiin keskittyvä, Instagramissa ja Facebookissa julkaistava lyhytvideosarja.Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!