Against it all, No way, Kätfish -

Tähän tapahtumaan ei ole saatavilla lippuja tällä hetkellä.

Against it all, No way, Kätfish

Päivämäärä: 05.04.2019 22:00

Tapahtuma päättyy: 06.04.2019 05:00

Tapahtumapaikka: Henry´s Pub, Kuopio, Suomi

PE 5.4.2019 AGAINST IT ALL, NO WAY, KÄTFISH @ Henry's pub Kuopio

LIPUT 8€/10€

OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18Harvinaisia vieraita Henkkaan!Takavuosien suomalaiset skatepunk-suosikit Against it all ja No way keräsivät rivinsä ja aktivoituivat uudelleen ruotsalaisen skedepunk-legendan - No fun at allin suomenkiertueen tiimoilta.

Suuren mediahuomion saattelemana julkaistu paluu poikii nyt lisäkeikkoja!

Kiuruvedellä perustettu Against It All soittaa ensimmäiset keikkansa sitten vuoden 2006, ja Keminmaalla aloittaneelle No Way’lle keikkataukoa on kertynyt peräti 20 vuotta. Molemmat kokoonpanot olivat 90-luvulla Suomen tunnetuimpia skatepunk-bändejä, ja kumpikin yhtye julkaisi urallaan yhden studioalbumin. Against It All’in ”Blank” ilmestyi vuonna 1996 ja No Way’n ”Noway, Man” vuonna 1999.

”Hirmuisella innolla odottelen päästä vetämään kovia keikkoja. Ei mitään nostalgia-trippailua, vaan hauskanpitoa ja absoluuttisesti parasta musaa eli skede-punkkia!”, Against It All -yhtyeen kitaristi Risto Kumpulainen hehkuttaa.

"No Way’n paluu on pakottavan tarpeen sekä yllättävien sattumien summa. Bändi aloitti vuonna 1994 ja lopetti vuonna 1999 – emmekä koskaan heittäneet No Way’n viimeistä keikkaa. 20 vuoden odotteluaika on nyt ohi, ja trion on syytä nousta lavalle vielä muutamaan otteeseen ihan vain korjataksemme tämä itseaiheutettu vääryys No Way’ta kohtaan”, No Way’n rumpali Juhani Kenttämaa jatkaa.

Illan avaa kovassa nosteessa oleva kuopiolainen punk pop-ryhmä Kätfish.Liveto tykkää sinusta

Jaa ilosanomaa tapahtumasta!