Yo! Skidit Disko Räps -
Yo! Skidit Disko Räps

Date: 22.04.2017 14:00

Event ends: 22.04.2017 17:00

Venue: Kuudes Linja, Helsinki, Finland

YO! Skidit Disko Räps! The one and only, the original mehudisko Skidit Disko is back! Supersuosittu räppiteema tuo taloon tällä kertaa legendaarisen Kemmurun räppärit ja DJ:n, joista osa myös Yo! Kuudes Linja Räps -illan takana, skenen ykkösvideotaiteilijan VJ Sellekhanks:in ja työpajaan riimittelyä opastamaan itse Iso H:n, miehen Fintelligensin ja Rähinä Recodsin takana. 

Räppiyhtye Kemmuru kypsyi maan alla seuranaan porkkanoita ja retiisejä. Se tuli päivän valoon syksyllä yli kymmenen vuotta sitten Helsingissä. Kemmurun räppi kertoo siitä, kuinka kivaa on tehdä musiikkia ja miten ikävää on kun ei saa meluta rauhassa ja pitää esimerkiksi mennä nukkumaan tai töihin. 

Kemmuru on esiintynyt vuosien aikana isoilla festivaaleilla, pienissä kerhohuoneissa ja kaikkialla siltä väliltä. Joitakin vuosia sitten Kemmuru päätti mennä nukkumaan talviunta kuin karhut. Herätyskello unohtui vahingossa ja Kemmuru nukkui monta vuotta. Nyt Kemmuru on kuitenkin taas hereillä ja esiintyy ympäri Suomea. 

Räppärit Aksim ja Jodarok kertovat tarinoitaan ja DJ J-Laini soittaa taustamusiikkia. Aksim ja J-Laini soittavat tansseissa tosi hyvää musaa levyiltä. Tervetuloa diskoon! 

Kemmuru: DJ J-Laini, MC Aksim, MC Jodarok

VJ Sellekhanks

Katutanssiesitys (StepUp School) 

Kahvila (Vironniemen päiväkoti) 

 

Peruslippu 11€ sisältäen kaikki kulut.

Perhelippu 33€ (4hlö) sisältäen kaikki kulut.

Alle 1v. sylivauva maksutta sisään.

Liput myynnissä Livetossa https://liveto.fi/ ma 3.4. klo 9:00 lähtien.Liveto likes you

Share event!