Suuri Stand Up Show -

Tickets for this event are not available at the moment.

Suuri Stand Up Show

Date: 18.08.2017 20:00

Event ends: 18.08.2017 22:00

Venue: Laajavuoren Kesäteatteri

Suuri Stand Up Show

Perjantaina 18. elokuuta Laajiksen katetulla kesäteatterilla nähdään neljä suomalaista stand upin konkaria. Ilari Johansson, Niko Kivelä, Jaakko Saariluoma ja Zaani pitävät huolen siitä, että vatsalihakset ovat esityksen jälkeen nauramisesta hellänä ja posket kipeänä.

Showtime klo 20:00.

Esityksen kesto noin 2 tuntia, sisältäen tauon.

Liput 28,50€

Tapahtuma on K-16.

 

Ilari Johansson

Suomalaisen stand upin isiksi tituleerattu Savon sonni ei jätä ketään kylmäksi. Mies ilmeilee, härnää, riekkuu, puhuu välillä syvää järkeäkin, mutta kaiken hän tekee komiikan ehdoilla. Ilari on kuin vanha viritetty höyryveturi, höyryävä fyysinen huumoripiru, joka saa ihmiset yleensä katkeamaan naurusta. Keikan jälkeen onkin olo, että mikä minuun meni. Ei hätää, se oli nauruterapiaa Ilarin tyyliin.

Niko Kivelä

Niko Kivelä on pitkänlijan ammattilainen ja itseluottamuksen mestari, joka pärjää lavakarismassa vaikka Dave Grohlille. Improvisoinnin ja ilmeilyn arkkitehtina Niko saa katsojat hykertelemään arkisille asioille. Nikon stand upia voi pitää kaiken hauskuuden keskellä vilpittömän rehellisenä. Katsoja saa varmasti vaudikkaan keikan aikana mukavia ahaa-elämyksiä oman arkensa keskellä. Stand upin rakastettu paha poika ei jätä ihmisiä koskaan keikoillaan kylmäksi.

Jaakko Saariluoma

Jaakko Saariluoma on tv-tähti ja koomiikan moniottelija, jonka yläpäätä pidetään Suomen nopeimpana, mitä tulee yleisön kanssa keskusteluun. Jaakko kertookin että hän on aina ollut valmis menemään kohti tulta. Aina pitää sanoa, että uskaltaa, muuten on vaarana, että Jaakosta tulee se kaveri, joka kiroaa vanhana kiikkustuolissa. Luvassa on takuuvarmaa repeilyä ja hymyä, kun Jaska riisuu yleisön alasti jutuillaan.

Zaani

Yli 10 vuotta stand up lavoja kolunnut illan isäntä Zaani on erittäin peloton mies ja hänen keikkansa ovat improvisaatiolähtöistä tarinointia. Zaani on koomikko, joka työskentelee myös erilaisilla rockfestareilla. Saatat siis kuulla myös hassuja juttuja suomalaisten bändien jäsenistä.Liveto likes you

Share event!