Saunajatzit 2017 -

Date: 18.03.2017

18.3.2017 klo 16 alk. Viitasaarella, Aikon Kartanon pihamaalla tapahtuu kummia.

Tai ei se mitään kummaa kai Suomessa ole, että sauna lämpiää. Mutta se, että samalla tontilla lämpiää useampikin ja mitä eriskummallisempi sauna, on jo jotakin! Kyseessä on talvinen saunameeting, jossa kohdataan erilaisten saunojen lisäksi ihmisiä, läheltä ja kaukaa, saunanlauteilla. Olemmehan me saunakansan lisäksi saunamaakunta!

Onko sinulla liikuteltava sauna, jonka leppeissä löylyissä haluat kansaa saunottaa?

Ota saunasi ja suuntaa Viitasaarelle, polttopuut ja lämpimän paljun saunojen kylkeen tarjoamme me. Innokkaiden saunojien ei tarvitse ottaa kuin pyyhe ja uikkarit! Pukuhuoneet ja peseytymistilat löytyy sekä naisille että miehille, eikä majoituskaan ole ongelma.

Yleisön suosikkisauna palkitaan ruhtinaallisesti ja asiaan kuuluvasti maineella ja mammonalla! Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan aiheeseen liittyviä tavarapalkintoja.

Tarjolla on erinomaisten puitteiden lisäksi ohjelmaa, joka huipentuu illalla, kun Vauhtivintillä aletaan jatsaamaan Nelivedon ja Hauli Brosin tahtiin. Asu on vapaa, mutta pakollinen. Mitä komeampi karvahattu, sen parempi!

Tapahtuman idea lienee hyvin selvä, saunoa ja jatsata! Saunomaan ovat tervetulleita kaikki, saunominen on maksutonta. Iltaohjelma navetan ylisillä, Vauhtivintillä on K-18, liput 15 e. Lippuvaraukset www.liveto.fi

Aikon Kartanon Lähiruokabuffet tarjolla klo 17.00 ja 18.00

 

Saunojen toimittajille vapaapääsy Vauhtivintin iltaohjelmaan sekä majoitus ja ruokailu -50%!

Majoittuminen ja ruokailut:

AIKON KARTANO

Puh. 014-572 000

Muikunlahdentie 165, Viitasaari

info@aikonkartano.fi

www.aikonkartano.fi

Iltaohjelman järjestää:

www.traktorijatzit.fi

Mukana menossa:

Viitasaaren Teatteriyhdistys

 

https://www.facebook.com/telttateatteriLiveto likes you

Share event!