Sairas T, Likanen etelä -

Tickets for this event are not available at the moment.

Sairas T, Likanen etelä

Date: 09.11.2018 22:00

Event ends: 10.11.2018 05:00

Venue: Henry´s Pub, Kuopio, Finland

PE 9.11.2018 SAIRAS T, LIKANEN ETELÄ @ Henry's pub Kuopio

Liput 10€/12€

OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18!

 

3rd Rail Musicille levyttävä <strong>Sairas T</strong> on noussut lyhyessä ajassa tämän vuosikymmenen huomionarvoisimpien räppäreiden joukkoon. Hänen kappaleensa ”Huudit” ja ”Valkoinen käärme” ovat molemmat rikkoneet kultarajan. Samoin avausviikollaan Suomen virallisen albumilistan toiseksi myydyimmäksi levyksi singahtanut ”Delirium”-albumi on saavuttanut kultaa.

 

Naamion takaa löytyy Kotkassa varttunut, mutta sittemmin helsinkiläistynyt artisti, joka kuuluu myös Pohjalla-kollektiiviin. ”Delirium”-levyn lisäksi Sairas T:ltä on ilmestynyt ”Handelista Hurstiin” -niminen esikoisteos sekä Julma H:n kanssa tehty yhteislevy ”Kuollu kulma”, joka julkaistiin keväällä 2018.

 

Sairas T:n tyyli muodostuu erittäin taitavasta flowsta, kylmänviileästä asenteesta ja suorasanaisista lyriikoista. Kappaleiden teemat pohjautuvat artistin tarkkanäköiseen havainnointiin niin lähiökuvauksen kaltaisessa pienemmässä, kuin myös yhteiskuntakritiikin kaltaisessa laajemmassa mittakaavassa.

 

Kauan kauan sitten, kaukaisessa galaksissa syntyi legenda, yhtye, joka tunnettiin nimellä <strong>Likanen Etelä</strong>. Muiden nukkuessa Kirkkonummen kaduilla parin jallupullon pehmittämää untansa, oli toinen puoli Kirkkonummesta hereillä: ADOD ja Mc Rambo valvoivat kirjoittaen runoja kotikuntansa kauneudesta ja hyvyydestä.

 

Nämä urheat soturit tunnettiin Kirkkonummen viimeisinä jedeinä. Kateuden kaihertamat sithit yrittivät kääntää jedit pimeälle puolelle ja mustata heidän maineensa ikiajoiksi. Huhuista ja valheista huolimatta Kirkkonummen omat jedit onnistuivat löytämään voiman sisältään.

 

He tarttuivat päättäväisinä vihreisiin hohtaviin valomiekkoihinsa ja äänittivät yhdeltä istumalta ensimmäisen levynsä, Kirkkonummi LP:n. Levy singahti Voiman johdattamana suoraan Rumban listaykköseksi ja Suomen virallisen albumilistan kolmannelle palkintopallille.

 

Levyn julkaisemisen jälkeen nämä urheat hurrijedit ovat vannoneet palauttavansa tasapainon köyhien ja rikkaiden, hurrien ja suomalaisten välille. Heidän ristiretkensä jatkuu uusien jedisotureiden tukemana… Olkoon voima heidän kanssaan.

 

Tsekkaa koko tapahtumakalenteri ja osta liput: www.henryspub.netLiveto likes you

Share event!