Ruka Spring Break 2018 Bileranneke -

Tickets for this event are not available at the moment.

Ruka Spring Break 2018 Bileranneke

Date: 20.04.2018 22:00

Venue: Rukatunturi, Finland

RUKA SPRING BREAK 2018 BILERANNEKKEET  

Varmista sisäänpääsysi kauden kovimpiin bileisiin, hanki 2-päivän lippu ennakkoon.

Bilepassien hinnat:

45€  

Lipun hinta sisältää Liveton palvelumaksun, sekä molempien iltojen eteispalvelumaksun ravintoloissa. Erillistä lipun toimitusmaksua ei peritä.  

Rannekkeella sisäänpääsy Ravintola Piste ja/tai Kaarle XII Ski Ruka ravintoloihin ravintoloiden asiakaspaikkojen mukaan.  Ranneke ei takaa kaikkien rannekkeiden ostaneiden pääsyä kaikille keikoille.  

Rannekkeiden vaihto:

Ennakkolippu on vaihdettava rannekkeeseen paikan päällä Rukalla Ravintola Pisteessä 19.-21.4. (to-la) klo 10.00 - 21.00 välisenä aikana. Perjantaina 20.4. klo 12.00-16.00 on lisäksi erillinen rannekkeenvaihtopiste Tykyn lavalla Rukan kävelykylässä. Suosittelemme lipun vaihtamista rannekkeeseen heti Rukalle päästyäsi.  Tapahtuma on K18, joten rannekkeen vaihdon ja ravintolaan sisääntulon yhteydessä varaudu näyttämään henkilöllisyystodistuksesi. 

Sisäänpääsy Ravintoloihin:

Ovet ravintola Pisteeseen aukeavat klo 22.00 ja Kaarle XII klo 22.00. Sisäänpääsy onnistuu vain rannekkeilla.  Mikäli sattuisi niin ikävästi, ettet ole vaihtanut ranneketta etukäteen ainoa vaihtoehto on jonottaa Pisteen pääovista rannekkeen vaihtoon muiden asiakkaiden kanssa. Kaarle XII ovella ei ole rannekkeen vaihto mahdollisuutta.

Ohjelma

Tapahtuma FacebookissaLiveto likes you

Share event!