Ricky-Tick Big Band ja Julkinen Sana Paviljongissa -

Tickets for this event are not available at the moment.

Ricky-Tick Big Band ja Julkinen Sana Paviljongissa

Date: 04.11.2016 19:00

Venue: Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100, Jyväskylä, Finland

Jyväskylän Pikkujoulukauden yksi ehdoton kohokohta. 

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana on genrerajoja rikkova 20-henkinen spektaakkeli, joka yhdistää jazzia ja hiphoppia ennennäkemättömällä tavalla. Maailmanlaajuisestikin uniikki kokoonpano on muutaman vuoden olemassaolonsa aikana pyyhkäissyt myrskyn lailla yli Suomen valloittaen musadiggareiden ja -kriitikoiden sydämet. Yhtyeen keikat ovat niittäneet mainetta hurmoksellisina tapauksina ja olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Lokakuussa 2015 toisen albuminsa Korottaa panoksii julkaissut yhtye täytti levynjulkaisukeikoillaan legendaarisen Helsingin Kulttuuritalon kaksi kertaa, mikä on harvinaista mille tahansa genrelle – saati sitten bigband-räpille.

Säveltäjä-kitaristi Valtteri Laurell Pöyhösen johtama Ricky-Tick Big Band on vuonna 2010 perustettu 17-jäseninen jazzorkesteri ja rytmikone, joka ei anna armoa. Yhtye koostuu sukupolvensa väkevimmistä jazzmuusikoista, joiden lonkerot ovat levittäytyneet kotimaisen musiikkikentän joka kolkkaan. Julkinen Sana -kolmikossa räppäävät suomalaisen hip hopin pioneerit, karismaattiset Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren tunnetaan monipuolisina sanataiteilijoina lukuisista yhteyksistä. Suomen räppiskenen vanhemmat valtiomiehet vaihtavat Julkista Sanaa edustaessaan hupparit kauluspaitoihin, eikä pukumiesten verbaalinen tykitys jätä kysyttävää: "Ne burnaa, se on murhaa.” 

Esitys alkaa Wilhelm-salissa klo 19:00.

Konserttiliput saat ostettua sivun alalaidasta hintaan 37,50€.

Myynnissä on istumapaikkojen lisäksi myös rajoitettu määrä seisomapaikkoja (permantopaikka) lavan edessä.

 

ETKOT ENNEN KONSERTTIA? KYLLÄ KIITOS!

Virittäydy tunnelmaan vaikkapa kuplivasta juhlajuomasta nauttien pienen purtavan kera tai yhdistä Dinner & Show varaamalla paikkasi illan herkulliseen buffeeseen. Dinner & Show -paketti sisältää maittavan buffet-illallisen, konserttilipun sekä naulakkopalvelun.

Dinner & Show -paketit alkaen 72,50 €.

Dinner & Show -tilaukset Jyväskylän Paviljongin myyntipalvelusta:

myyntipalvelu(a)paviljonki.fi, 014 339 8143.

 

Yhtyeen Facebook-sivut

Kotisivut

Uusin musiikkivideoLiveto likes you

Share event!