PARENTING HAPPINESS -

Tickets for this event are not available at the moment.

Date: 02.09.2017 09:30

Event ends: 02.09.2017 16:00

TAPAHTUMA PERUTTU

Käymme usein työelämään liittyvissä kaikenmaailman seminaareissa ja tapahtumissa. Miten usein pysähdymme tarkastelemaan omaa ja perheemme hyvinvointia ja sen kehittämistä?

Meillä kaikilla on halu olla hyvä vanhempi ja kumppani, mutta nykyaikana vanhemmuus on entistä haastavampaa. Elämä on kaaoksellista ja kiireistä, ja saatavilla oleva tolkuton määrä tieto voi hämmentää meidät. Usein meillä ei ole aikaa kuunnella omaa itseämme ja tarkastella tapaamme tukea lastemme kasvua. Elämme selviytysmismoodissa.

Tule mukaan rentouttavaan, viihdyttävään ja ajatuksia herättävään seminaariin, opit nykyaikaisista ja käytännöllisistä kasvatuksen sekä parisuhteen kehittämisen keinoista.

PÄIVÄN TEEMAT mm.: työn ja perhe-elämän yhdistäminen kiireen keskellä terveen itseluottamuksen kasvattaminen lasten aivot ja hyvinvointi lasten itsehillintä ja sen tukeminen vanhemman ja lapsen itseluottamus lapsen tunneälyn ja tunnetaitojen kehittäminen vanhempien viisas ja terve riitely oppimispelit: hauskaa oppimista vai jatkuvaa sisäistä riitelyä? 

Seminaarissa pääset kuulemaan puhujien omia virheitä sekä onnistumisia kasvatukseen liittyen. Näiden käytännön neuvojen avulla opit miten saat lisää iloa, kiitollisuutta ja apuvälineitä perheesi elämään.

Tämä ainutkertainen seminaari avaa mielesi oivalluksille ja uusille ideoille kuuden kasvatusmaailman merkittävimpiin vaikuttajiin kuuluvien asiantuntijoiden avulla.

Esitykset ovat Suomeksi.Liveto likes you

Share event!