Lipuntarkastus tapahtumassasi – miten toimia?

Kirjoittanut kesä 8, 2017 | 0 kommenttia


Lipuntarkastus

Lipuntarkastus on parhaimmillaan nopea toimenpide, jossa ei aikaa kulu turhia. Lähtökohtana jokaisessa tapahtumassa pitäisi ollakin se, että asiakkaat pääsevät sisäänkäynniltä sujuvasti itse tapahtumapaikalle. Pahimmillaan ruuhkautuneet sisäänkäynnit myöhästyttävät tapahtuman aloitusta, eikä asiakkailta saatu palaute ole niin hyvää, kuin toivoisi.

Suosittelemme siis huomioimaan tapahtumasi lipuntarkastuksen:

  • Missä liput tarkastetaan?
  • Kuka ne tarkastaa?
  • Millä ne tarkastetaan?

Sisäänkäynnille on hyvä varata tarpeeksi henkilökuntaa tarkastamaan liput. Riippuen tapahtuman koosta, suosittelemme varaamaan kahdesta kolmeen tarkastajaa scannereineen sisäänkäynnille. Selkeät ohjeet sisäänkäynneistä ja ohjatut kaistat jonottamista varten helpottavat ruuhkassa. Mikäli tapahtumassasi on ovimyynti, varaathan tarpeeksi suuren pohjakassan. Mikäli tapahtumassa ei ole mahdollisuutta korttiostoon, on se myös hyvä muistaa mainita jo ennakkomainonnassa, jotta ihmiset osaavat varata tarpeeksi käteistä mukaan tai vastaavasti ostaa liput ennakkoon, jolloin rahan kanssa ei tarvitse säätää ovella.

 

Ilmainen scanner-sovellus

Liveto tarjoaa muutamankin vaihtoehdon tapahtumasi lipuntarkastukseen. Ehdottomasti suosituin ja nopein tapa on ladata Liveton kehittämä, tapahtumajärjestäjillemme ilmainen, lipunlukija-applikaatio Liveto Scanner. Tämä app mahdollistaa sen, että luet asiakkaiden liput omalla puhelimellasi nopeasti, ilman turhia laitteiden postituksia, käyttökoulutuksia ja opastuksia.

Me lähetämme sinulle yhden ohjesivun, josta saat linkin sovelluksen lataamiselle. Sovellus on käytettävissä tapahtumissasi, milloin ja missä vain. Sinun tulee vain päivittää tietokanta yhdellä painalluksella sovelluksessa. Jos osaat lähettää tekstiviestin, osaat myös käyttää sovellustamme. Tällä hetkellä sovellus sopii Android-puhelimille, sillä niitä on mahdollista hankkia erittäin edullisesti, mikäli haluat pyhittää tapahtumiesi lipuntarkastuksen tietyille puhelimille.

 

Fyysinen lipunlukija

Livetolla on tarjolla myös perinteisiä lipunlukijoita. Nämä lipuntarkastuksessa käytettävät lukijat toimivat kuten älypuhelin, mutta ovat kooltaan hieman suurempia. Livetolla on käytössä markkinoden tehokkaimmat Honeywellin Dolphin scannerit. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta käyttää ilmaista scanner-sovellusta, sovi Account Managerisi kanssa lipunlukijan vuokrasta ja postituksesta.

 

Tilausraportti

Joskus asiakkaamme toteavat, etteivät halua käyttää laitteita lipuntarkastuksessa. Heille meiltä löytyy ratkaisu tilausraportin muodossa. He käyttävät tapahtumapaikan sisäänkäynnillä listaa, aivan kuten esimerkiksi yökerhoissa, joissa listalla on tiedot siitä, kuka pääsee veloituksetta sisään. Lipuntarkastus toimii siis niin, että asiakas näyttää lippunsa, lipusta tarkistetaan tilausnumero ja verrataan sitä listaan. On hyvä huomioida kuitenkin se, ettei tämä keino ole nopea. Lista sopii parhaiten hyvin pieniin tapahtumiin, joihin on myyty vain muutamia lippuja, eikä sisäänkäynnillä ole mahdollisuutta ruuhkaan.

Pohdi siis tarkkaan, mikä vaihtoehdoista vastaa tarpeisiisi. Me autamme mielellämme tässäkin asiassa. Ota rohkeasti yhteyttä! 

 

Haluatko testata alan moderneinta palvelua ilmaiseksi? Avaa ilmainen tili heti!

Alan modernein palvelu.

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *