Upotettava tapahtumakauppa = Dropshop

Kirjoittanut kesä 1, 2017 |


DropShop on vuoden vaihteessa julkaisemamme ratkaisu tämän päivän tapahtumien lipunmyyntiin. Kantavana ajatuksena tuotteessamme on se, että lippujen ostaminen tulisi olla niin helppoa ja impulsiivista kuin mahdollista. Tuotteemme mahdollistaa lippukaupan tuomisen tapahtuman omille kotisivuille poissulkematta kuitenkaan perinteisen lipunmyyntikumppanin kanavaa ja tukea.

 

Ajatus upotuskaupan takana

Mielestämme perinteinen lippujen ostaminen ulkoisen lipunmyyjän palvelusta on turhan monivaiheista ja hidasta. Tämän lisäksi koemme, että tarve mainostaa jotain muuta kuin tapahtuman omaa kanavaa on järjestäjälle turhaa. Kaikki olennainen tieto ja pöhinä kuitenkin löytyy tapahtuman omilta nettisivuilta.

Upotuskaupan hyödyt kiteytetysti:

  1. Markkinoit myyntikanavana tapahtumasi omaa www-sivustoa
  2. Asiakkaat pysyvät tapahtuman omassa myyntikanavassa, eikä heitä tarvitse ohjata muualle
  3. Ostoprosessi nopeutuu – vähemmän klikkauksia ja välivaiheita
  4. Asiakaskokemus paranee – helppo ja nopea ostaminen lisäävät tapahtuman myyntiä

Tiesitkö, että jokainen ylimääräinen klikkaus ostoprosessissa tiputtaa 10-15% ostajista matkalla?

 

Tällainen on DropShop

Upotuskauppa siis mahdollistaa helpon ostamisen suoraan tapahtuman omasta kanavasta. Asiakkaamme ovat rohkeasti ottaneet uuden palvelumme vastaan ja antaneetkin siitä hyvää ja rakentavaa palautetta, josta olemme kiitollisia. Jatkamme palvelumme kehittämistä alati, jotta DropShop olisi paras tapahtumien myynnin työkalu koskaan. DropShop-ratkaisumme on tällä hetkellä käytössä muun muassa asiakkaillamme JJK:lla, Kuopion Henry’s Pubilla sekä John Smith ja Laukaan Satama -festareilla. (Käy vilkaisemassa, miten komeita upotuskauppoja heidän sivuillaan on!)

Oletuksena DropShop on punainen, koska se on meidän väri ja haluamme herättää sillä huomiota. Osa asiakkaistamme on omalla ammattitaidollaan saanut muokattua DropShopin ilmettä heidän tapahtumasivuilleen sopivaksi. Jatkossa pyrimme lisäämään DropShopin kustomointimahdollisuuksia niin, että sen muokkaaminen olisi helppoa kuin heinän teko.

dropshop

Aki Teiskosen kotisivujen DropShopin on kustomoitu teemaan sopivaksi.

Kuka sitä voi käyttää?

DropShopin voi ottaa käyttöönsä kuka vain Liveton asiakas, jonka tapahtumalta löytyy omat nettisivut. Upotus on helppoa ja se vaatii käytännössä vain yhden koodin pätkän ja muutaman klikkauksen.

Teimme yhteistyössä JJK:n kanssa havainnollistavan videon DropShopin hyödyistä ja siitä kuinka se toimii. Me haluamme jakaa ilosanomaa DropShopista niin monen asiakkaan kanssa kuin mahdollista. Ota meihin yhteyttä, niin upotetaan lippukauppa sinunkin kotisivuillesi!