Menestyvä tapahtumajärjestäjä – Top 7 ominaisuutta

Kirjoittanut touko 11, 2017 | 0 kommenttia


Tapahtumajärjestäjän työ on usein päässyt kuormittavimpien ammattien listoille, eikä suotta. Vaikka tapahtumajärjestäjäksi voi ryhtyä kuka vain ja lopussa se on tahtopelistä kiinni, on ominaisuuksia joista kyseisessä työssä on erityisen paljon hyötyä. Listasimme alle 7 eri ominaisuutta, jotka helpottavat tapahtumajärjestäjän työtä ja auttavat menestymään tapahtumien parissa työskenteleviä.

 

Menestyvä tapahtumajärjestäjä on…

 

1. Intohimoinen

Menestynyt tapahtumajärjestäjä rakastaa työtään. Intohimon avulla lopulta ylittää esteet ja vastoinkäymiset. Intohimo auttaa luomaan luovia ideoita ja innovaatioita. Tapahtumajärjestäjän työ ei aina ole kiitollisinta työtä, joten sen tulisi merkitä sinulle enemmänkin kuin pelkkää palkkalaskelmaa.

2. Hyvä ihmisten kanssa

Koska tapahtumajärjestäjä työskentelee lukuisten eri tahojen kanssa, sosiaaliset taidot ja ihmistuntemus ovat erittäin tärkeitä taitoja. Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat tuoda mielipiteesi hyvin esiin, neuvotella ja osoittaa kunnioitusta muita kohtaan. Menestyvä tapahtumajärjestäjä osaa pitää yllä tärkeitä kumppanuussuhteita.

3. Hyvä sietämään stressiä

Työn loputtomalta tuntuva määrä ja hektisyys nostavat helposti stressitasot taivaisiin. Työstä selvitäksesi sinun tulee pystyä sietämään hyvin stressiä ja tietää, miten omalta osaltasi voit stressiä helpottaa.

4. Järjestelmällinen

Jotta tapahtumasta tulisi onnistunut, tulee sinun osata kopitella kymmeniä eri asioita samanaikaisesti. Multi-tasking on ehdoton taito, sillä muuten kaikkea ei ehtisi saada valmiiksi ajallaan. Järjestelmällisyys, priorisointi ja toisinaan töiden delegointi helpottavat myös osaltaan työstä aiheutuvaa stressiä.

5. Hyvä tekemään päätöksiä

Sinun tulee pystyä tekemään useita päätöksiä ja nopealla aikataululla. Toisaalta sinun tulisi myös osata arvioida, milloin vielä kannattaa vaihtaa suuntaa tai milloin on jo liian myöhäistä. On myös osattava pysyä tekemiensä päätösten takana ja tarvittaessa ottaa käyttöön suunnitelma B.

6. Ongelmanratkaisija

Vaikka tekisi työnsä kuinka huolella, aina jotain tahtoo mennä pieleen. Tämän vuoksi sinun tulisi osata keksiä nopeita ja toimiva ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Osaat käyttää hyödyksesi sitä mitä sinulla on ja nautit ratkaisujen löytämisestä.

7. Kerännyt kokemusta

Kokemus tapahtumajärjestäjänä tuo varmuutta omaan työhön ja synnyttää yhteistyökumppaneissasi luottamusta. Kun takana on jo useampi tapahtuma, olet ehtinyt oppia virheistäsi ja osaat välttää niitä jatkossa. Kokemusta saa tapahtumia tekemällä, joten ei huolta vaikket ole vielä alan konkari!

Mitä näistä ominaisuuksista löydät itsestäsi ja missä voisit vielä kehittyä?

 

Tarvitseko apua tapahtumien järjestämisen kanssa? Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua!

menestyvä tapahtumajärjestäjä

 

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *