Tapahtuman nettisivut ja mitä niiden tulisi sisältää

Kirjoittanut huhti 13, 2017 | 0 kommenttia


Tapahtuman nettisivut ovat tärkeä kanava tapahtumaan tulijoille. Nettisivujen tulisi herättää mielenkiintoa, antaa informaatiota sekä saada tekemään ostopäätös – mieluiten heti. Sivujen tekemiseen on tänä päivänä niin paljon erilaisia helppokäyttöisiä alustoja, että kuka tahansa voi halutessaan oppia tekemään ne hyvinkin pienellä vaivalla ja budjetilla. Oli sinun tapahtumallasi sitten jo nettisivut tai olet niitä vasta tekemässä, tarkista että sieltä löytyisi ainakin nämä elementit.

 

Perustiedot esille

Tapahtumasivulle saapuessa tulisi sen heti vastata kysymyksiin: mitä, missä ja milloin? Vaikka nämä tiedot ovat itsestäänselvyyksiä, kannattaa nämä ne olla mahdollisimman helposti löydettävissä sillä ne ovat olennaisia ostopäätöksen kannalta: kiinnostaako tämä minua ja pääsenkö paikalle tuonne ja tuolloin?

Lisää tapahtumasi nimi, logo tai näyttävä banneri etusivun alkuun, jotta se herättää mielenkiinnon eikä jää epäselväksi, minkä tapahtuman kotisivut on kyseessä. Tarjoa sivuillasi kaikki tarvittava informaatio, minkä mahdollinen tapahtumakävijä tarvitsee.

 

Mikä meininki

Kerro tapahtumasi tarina ja se, mistä tapahtumassa on kyse. Luo mielikuvia ja tuo tapahtuman tunnelma ja olemassaolon syyt esille. Katso tästä tuore valmentaja Mikko Kalliolan videohaastattelu tapahtumien tarinoihin liittyen.

Lisää tapahtumasivuillesi kävijöiden kokemuksia tapahtumasta. Siinä missä tuotearvostelutkin, kiinnostaa ihmisiä myös muiden mielipide ja kokemukset tapahtumasta. Pyydä esim tunnettua bloggaajaa tapahtumaasi ja pyydä häntä kirjoittamaan tapahtumasta arvostelu. Tai pyydä palautetta tavan ihmisiltä, jotka kävivät tapahtumassasi ja tee niistä koonti.

Nettisivujen lisäksi ei tule unohtaa sosiaalisen median kanavia. Tarpeeksi aktiivisella ja tapahtumalle sopivalla tyylillä somessa voi saada hyvää pöhinää aikaan.

 

Näytä se kuvin

Jos tapahtumasi on järjestetty aikaisempina vuosina, tuo tapahtumasi edellisvuosien kuvat esille niin ihmiset näkevät miltä tapahtuma on näyttänyt ja millainen meininki siellä on ollut. Kuvat kertovat tapahtumista niin paljon ja saavat asiakkaan ajattelemaan: ”Tuonne mäkin haluan!”

tapahtuman nettisivut

Mikäli tapahtumasi tullaan järjestämään ensimmäistä kertaa voit ottaa kuvia vaikka tapahtuman venuesta ja tapahtuman valmistelusta – näistäkin saa mielikuvan siitä mitä on luvassa.

 

Varmista call-to-action

Laita ilmoittautuminen tai lippujen osto mahdollisimman näkyville: heti etusivulle ja usempaan paikkaan. Tee ostamisesta nettisivujesi kautta niin helppoa kuin mahdollista. Liveto tarjoaa nettisivuille upotettavan lippukaupan, mikä mahdollistaa helpon ja nopean ostamisen suoraan tapahtuman omilta sivuilta. Ostoprosessi on nopeampi kun klikkausten määrä pienenee jolloin myös asiakaskokemus paranee. Voit lukea palveluistamme lisää täältä.

tapahtuman nettisivut

Liveton DropShop tuo lippukaupan tapahtuman omille nettisivuille.

 

Tapahtuman nettisivut on must. Helppokäyttöisiä nettisivualustoja tarjoaa esimerkiksi Wix ja Squarespace. Käy viimeistään nyt tekemässä tapahtumallesi omat nettisivut!

Rentouttavaa pääsiäistä kaikille lukijoillemme!

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *